Társadalmi folyamatok

Nézd meg Oroszországot.

Miért, Oroszország kommunista? Nem mondanám, az hogy van nosztalgia a szovjetek nagyhatalmi "gloire"-ja után az nem kommunizmus.
De mondhattad volna, hogy "nézd meg Kínát". Ott kommunistának nevezik az állampártot ma is... Nem szabadok? Meddig lehet még azt mondani, hogy a Nyugat szabadabb náluk? A hidegháború idején volt népszerű elmélet a nyugati haladó értelmiségben a "konvergeciaelmélet", mely szerint az akkori két világrendszer közelít egymáshoz, és a végén egyformák lesznek. Ez akkor Nyugat-SZU viszonylatban nem történt meg, mert csődbe ment a szovjetrendszer. Megtörténhet még Nyugat-Kína viszonylatban, ettől még lehet, hogy ellenségesek lesznek egymással.

Ha nem tudod, hogy mire utal a profilképem, akkor te vagy bizonytalan a nemi identitásodban :D
Tudom mire utal pont ezért emeltem ki hogy szerintem miért teljesen felesleges profilképet keverni ebbe :D
De arra is utalhatna hogy szép kislányként identifikálod magad :D érte a gondolatmenetet szerintem :D

• Tetszik
Reactions: fip7
P
ez kevés. valami érv?
a nyugat semmivel sem jobb, mint az oroszok, csak szebben van becsomagolva, hogy tetszetős legyen.
már akiknek.

Nekem úgy tűnik a brüsszel elleni szabadságharcban kevesebben halnak meg mint a moszkvaiban, a le pen lány sem esett ki az ablakon, es a német leszbi sem került böribe.

P

Nekem úgy tűnik a brüsszel elleni szabadságharcban kevesebben halnak meg mint a moszkvaiban, a le pen lány sem esett ki az ablakon, es a német leszbi sem került böribe.
Bár Le Pen lányt börtönbe akarják zárni, a sárközi meg oda került.
Ahogyan egy csomó európai polgár került börtönbe vélemény bűncselekmény miatt. Pl. abortusz klinika mellet imádkozásért.

Bár Le Pen lányt börtönbe akarják zárni, a sárközi meg oda került.
Ahogyan egy csomó európai polgár került börtönbe vélemény bűncselekmény miatt. Pl. abortusz klinika mellet imádkozásért.

Ennyi erővel "szegény" tocsik meg zuschlag is börtönbe került, akkor diktatúra?

P

nem kell valakit megölni ahhoz, hogy testileg-lelkileg tönkretedd
sőt!
ez a mód még aljasabb :( bár állítólag európai ...

• Tetszik
Reactions: fip7
P

Milyen szabadságharc van ? Miről maradtam le ?

Az ablakból kiesés az tipikus maffiózók közötti halálnem, nem pedig állami ítélet.

Németországban ott az AfD betiltása a téma, tök nyíltan, ilyen legutoljára Hitlernél volt.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Tumpek
Milyen szabadságharc van ? Miről maradtam le ?

Az ablakból kiesés az tipikus maffiózók közötti halálnem, nem pedig állami ítélet.

Németországban ott az AfD betiltása a téma, tök nyíltan, ilyen legutoljára Hitlernél volt.
Javaslom visszaolvasni mire válaszoltam.