a nyugat semmivel sem jobb, mint az oroszok
Jártál te már egyáltalán, csak Ausztriában is, ?

a nyugat semmivel sem jobb, mint az oroszok
ez volt régen
és mi van most?
Akkor a te profilképed arra utal, hogy bizonytalan vagy a némi identitásodban?Szerintem a profilképed ezt szépen elmagyarázza.
az elmúlt két hétben nemJártál te már egyáltalán, csak Ausztriában is, ?![]()
Nézd meg Oroszországot.
Akkor a te profilképed arra utal, hogy bizonytalan vagy a némi identitásodban?
Tudom mire utal pont ezért emeltem ki hogy szerintem miért teljesen felesleges profilképet keverni ebbeHa nem tudod, hogy mire utal a profilképem, akkor te vagy bizonytalan a nemi identitásodban![]()
ez kevés. valami érv?
a nyugat semmivel sem jobb, mint az oroszok, csak szebben van becsomagolva, hogy tetszetős legyen.
már akiknek.
Bár Le Pen lányt börtönbe akarják zárni, a sárközi meg oda került.P
Nekem úgy tűnik a brüsszel elleni szabadságharcban kevesebben halnak meg mint a moszkvaiban, a le pen lány sem esett ki az ablakon, es a német leszbi sem került böribe.
Bár Le Pen lányt börtönbe akarják zárni, a sárközi meg oda került.
Ahogyan egy csomó európai polgár került börtönbe vélemény bűncselekmény miatt. Pl. abortusz klinika mellet imádkozásért.
nem kell valakit megölni ahhoz, hogy testileg-lelkileg tönkreteddP
Nekem úgy tűnik a brüsszel elleni szabadságharcban kevesebben halnak meg mint a moszkvaiban, a le pen lány sem esett ki az ablakon, es a német leszbi sem került böribe.
P
Javaslom visszaolvasni mire válaszoltam.Milyen szabadságharc van ? Miről maradtam le ?
Az ablakból kiesés az tipikus maffiózók közötti halálnem, nem pedig állami ítélet.
Németországban ott az AfD betiltása a téma, tök nyíltan, ilyen legutoljára Hitlernél volt.
Javaslom visszaolvasni mire válaszoltam.
Jártál te már egyáltalán, csak Ausztriában is, ?![]()
Mit lehet a nagyratartott Nyugaton megcsinálni, amit Magyarországon nem ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..