A sóhajtás mindig jól esik nemigaz?
Nem valóban nem ugyanaz én fogalmaztam rosszul. De az EREDMÉNY ugyanaz. Igazából arra akartam rámutatni hogy a népességcsökkenés a modern társadalom velejárója. Egyszerűen fogalmazva a csórók gyártják a kölyköket mert nem esznek annyi szemetet, nincsenek teletömve gyógyszerekkel és vegyi anyagokkal, többet mozognak, nincs jelen mindenféle beteg gondolat mint a gender elmélet és náluk egy kapcsolat férfiből és nőből áll.
De igazad van visszaolvasva tényleg nem túl világos amit írtam.
Amikor arról beszélek hogy homoszexualitásra nevelés, akkor az egyre terjedő nézetre gondolok ami már megtalálhatò a "nyugati" országokban. Hogy kisfiam nyugodtan légy buzi mert az tök jó. Ezt látod a tvben ezt olvasod az újságokban...
Dél-Afrika pedig igen nagy mélyszegénységben élő réteggel rendelkezik.
Jaja, a sohajtas jol esik
Azert sohajtottam, mert osszessegeben rossz az indoklas.
"Igazából arra akartam rámutatni hogy a népességcsökkenés a modern társadalom velejárója. Egyszerűen fogalmazva a csórók gyártják a kölyköket..."
Eddig OK.
"mert nem esznek annyi szemetet"
Adott esetben meg tobb szemetet is esznek (ha epp nem eheznek). A szemettel az a baj, hogy olyan mint a szilikonmell: szupernormalis inger; erosebb az ize, harsanyabb a szine; az egeszsegesebb kaja ott is alulmarad ellene.
"nincsenek teletömve gyógyszerekkel és vegyi anyagokkal"
"többet mozognak"
Erre sem fogadnek; a fizikai munkat sok helyen a nok vegzik, a ferfiak meg doglenek.
"nincs jelen mindenféle beteg gondolat mint a gender elmélet"
Helyette mas beteg gondolatok vannak, de a gender elmelet sincs hatassal a cerkara vagy a termekenysegre.
"náluk egy kapcsolat férfiből és nőből áll."
Ez viszont igaz. Bar a nyugat csokkeno populaciojanak nem sok koze van ehhez.
"mikor arról beszélek hogy homoszexualitásra nevelés, akkor az egyre terjedő nézetre gondolok ami már megtalálhatò a "nyugati" országokban. Hogy kisfiam nyugodtan légy buzi mert az tök jó. Ezt látod a tvben ezt olvasod az újságokban.."
En azt meg nem lattam, hogy "tok jo". Azt igen, hogy felulreprezentaltak a mediaban (ami idonkent engem is zavar), de ez nem ugy mukodik, hogy "legy buzi" es akkor az leszel, vagy a gyereked, akarki.
A gyerekvallalashoz tobbek kozt biztonsag kell, ha felelos szulokrol beszelunk es nem a megelhetesi gyerekgyartasrol. Egyebkent nekem azzal nincs bajom, hogy csokken a nepesseg a fejlett Nyugaton. Azzal inkabb, hogy a harmadik vilagban eszveszejtoen no es elkezdtuk importalni a problemaikat.
Ez reszben igaz, helye valogatja.