Panoz?
Na jó,félreteszem a bunkó,lenéző stílusod,meg a sértegetéseket,személyeskedésed,és röviden válaszolok,mert amolyan "free Willie" napom van.
Koppány hogy jön ide?Nem láttam a rockoperát,nem is érdekel.
István nem alapított államot,hanem szétqrta,és kinyírta a saját népe felét,saját rokonait is,rájuk hívta a külföldieket,elárulta a harcászatunkat,meg még pár dolgot,talán ismerős lehet a taktika.
Nem hasonlíthatom a szovjeteket a kereszténységhez,mert még az angolszász hódítások,gyarmatosítások mellett is legfeljebb kerekítési hiba,az ő munkásságuk,és ugye a kedves brittek,amcsik meg legfeljebb ipari tanulók lehetnek a kedves keresztény mészárlások mellett.
Az megvan,hogy alig 100 éve még embereket égettem máglyán?
Magyarországon is?
Mitől érzed úgy,hogy beléd kötöttem,mi ez a rettegés a részedről?Visszaszólhatsz,de nem a kocsmában vagy,viselkedj szalonképesen.
"Szemtől szembe nem mernél",ennyire azért ne süllyedj már le,legalább magad miatt.
Semmilyen politikai szervezetnek nem vagyok tagja,a magánéletem sem nekem,sem más fórumozóknak a magánélete nem témája a fórumnak,tartsd ezt tiszteletben.
Bencés szerzetesek?
Rovásírás megvan?
Mennyivel is volt az a bencések előtt?
Miért is volt az első,hogy begyűjtetették a rovópálcákat,és elégették,jó keresztény módra?
Szerénység,kedves fórumtárs,szerénység.
Meg szalonképesség.