Nem tudom hova ez a nagy menekules, oregapatok a Rakosi alatt is itt maradt. Elmondtak a Szozatban, hogy itt barhogy van is, elni es meghalni kell.
True. Rákosi alatt a padlást söpörték ki Nagy Imre szavára, nem pedig megadóztatnák azt, amiért már 1x adóztál, meg még 1x amikor megépítetted/megvetted kifizettél egy rakat pénzt, fizeted az építményadótól a kommunálison át (már aki ) a ki tudja mit, hogy ha visszajönnek, jól elértéktelenedjen minden, szarul tudd eladni utána a házadat, hogy esélyed se legyen, hogy máshol kezdj a pénzből új életet.
Én 1x már majdnem eladtam az enyémet, más, családi okból, a hely is megvolt ahová mentem volna, aztán maradtunk, de ha visszajönnének 2022-ben, tényleges esélyt látok rá már a választások másnapján, hogy felszámoljak mindent, és már tépnék is oda az egész családdal, amit évekkel ezelőtt kinéztem magamnak.
Kizárt, hogy ezeknek a majmoknak a baromságait legalább négy éven át hallgassam úgy, hogy már a főkretén semmittevésétől is kiráz a hideg, pedig az csak egy Gbuta báb, de legalább nem aljasak a szándékai.
A Trolldai-Vadai-Jákob-félék hatalomra kerülése egy KOval érne fel ennek az országnak.
Rákosit a családom elviselte, bár ugrott az erdő, boltok, korábban még ki is telepítették őket, de még '56ban se dobbantottak.
Viszont a média jelenlegi agymosása (minél több reklám, hogy minél tovább tévézzél, minél fáradtabb legyél, ha dolgozol minél fáradtabban tegyél mindent, légy ideges, ha te vagy fasz, másra hárítsd a felelősséget, mást hibáztass hozzáállástól feláll a szőr a hátamon). Hogy még a pénzem se érjen semmit, miközben érzékenyítsék a gyereket, eltartsak romát, migrit, politikushavert, míg azok szedik a bodzát és röhögnek rajtunk, ill. a baromállatok, miután csőd felé vinnék az országot elvegyék a bevételeimet még barmabb adókkal, és közben napi szinten hallgassam az agymenéseiket a minden szuperről és pannon pináról, hogy plusznak még ide is telepítsenek migriket, hogy még jobban szétcsesszenek mindent amit nem csesztek szét, privatizálják ismét a stratégiai ágazatokat, stb.? Soha!
1x végigcsinálta a családom úgy, hogy nagyapámat bármikor vihette volna a tesója haza az USAba, és nem ment el vele, mert ragaszkodott a gyökereihez. Én ezekhez a gyökerekhez, és most itt nem az országról van szó, hanem ezekről a gyökereiről, na ezek miatt még egyszer nem fogok ragaszkodni. 2002-2010 közötti baromság bőven elég volt. A mai stílus az 1919eshez hasonlít.
A helyet kinéztem. Kb. Unió, pontosabban trükkösen, megvalósítom azt, amit mindig is 1x meg akartam, majd nyuggerként, csak max. korábban.