Hová?
Mi pont ezt beszéltük asszonnyal pár hete, hogy már egyszerűen nincs hova. Na jó, van vissza a Szíriuszra.
Szóval ő mondott egy Vlagyivosztokot, de nincs kedvem maffiauralom alá menni. Szóval nehéz lenne bárhova. Valaki mondjon egy normális országot, ami nem kommunista vagy kommi közeli vagy tele bűnözőkkel és nincs tele zozókkal és normális, élhető és van munka és meg is fizetik + van infra.
Arra jutottam, hogy nincs hova, ezért a hazáért kell harcolni. Nincs másik.
Olyan helyre, ami máshogy szar
viszont azért nem fáj a szívem. Vagy alaposan megfizetnek, vagy jobb ott adózni. Az EU-n belül gondolkozom, ami amúgy is hendikeppes banda. Minden hibájával együtt Németország egy lehetséges jelölt egy időre, mert még mindig nem annyira élhetetlen, mint sokan gondolják, és valamivel jobb azért a végén a mérleg pénzügyileg, amivel később azt csinálok, amit akarok. Úgy néz ki sokat kell amúgy is kijárnom munka miatt, ami miatt szinte egy ottani élet fenntartása szükséges lesz (lakás szinte biztos, hogy kelleni fog, vagy belerokkanok a hotelszámlába)... hát akkor lehet, hogy teljesen oda költözöm. Asszony amúgy is a németeknek dolgozik táv, nekem is havi két hét onsite befigyel... Miért maradnék itt, a komcsikat finanszírozni? Most legalább a fasizmus épül a pénzemből.
Itthon vannak olyan lehetőségek, amikkel élni tervezek, de ha nem maradna ez a banda, akkor azokat felszámolnák a szociálisan érzékeny osztogatók, és "fairré tennék". Eddig túl sokat fizettem be úgy, hogy semmit nem kaptam érte, hogy a lehetőségeket, hogy valami hasznát is lássam a valag adómnak amit már eddig is elvettek tőlem.
Nem alanyi jogon vajaskenyérnyi alapjövedelmet, hanem adókedvezményt, kedvezményes hitelt, ilyesmiket kérek, amik valamelyest most vannak is.
Autobahn országban legalább az utak nem verik szét a kocsi futóművét.
A németek amúgy is mind kerékpároznak már
Itthon nem elég jó a net ott ahol szívesen élnék - vagy annyiba kerül ott az ingatlan, hogy azért már nyugaton is kapni.
Viszont pár év szoci kormányzás után tuti olcsón lehet itt ingatlant venni.