Társadalmi folyamatok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 910
7 708
113
T

Törölt tag 008

Guest
Álítólag volt kis incidens az Evros partján. A törökök átkiabáltak az osztrák Cobráknak, hogy mit kerestek itt ez nem a ti országotok.
Az Cobrák visszakiabálták, hogy ez a mi országunk ez Európa határa!
ETaRoovWkAYqJDE

ETazuOjWkAIqMsLAmúgy valami okoskodás megy. Nem tudom azokkal mit akarnak.


Éjszakai felvétel. Olyan mintha zombifilm lenne.
 

FilcTroll

Well-Known Member
2017. december 18.
1 756
4 685
113
Azon morfondíroztam, hogy ez a járványhelyzet és a belőle fakadó válság nagyon odaver a középosztálynak. Megint. Ismét a kisebb vállalatok hullnak szét, a felhalmozott szellemi értékeik ismét mennek a kukába. Szakmai és tudományos karrierek szakadnak meg, fejlesztések állnak le. És a bődületes anyagi veszteség megint a középosztályt érinti -- a napról-napra élőknek ugye nincs miből veszteni -- az "elitek" pedig meg sem érzik anyagilag mindezt, vagy keresnek rajta.

Megint itt a diplomás pizzafutárok kora.