Ez pedig ... nem tudom, hogy nagyon jó, vagy nagyon szar, de szerintem nyomokat hagy mindenkiben aki meghallgatja, az bizti:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Its ok. A kor stílusába illik. Mondjuk nem veszem fel a playlistemre, kicsit túl sikítós, és nem elég ritmikus nekem.Ez pedig ... nem tudom, hogy nagyon jó, vagy nagyon szar, de szerintem nyomokat hagy mindenkiben aki meghallgatja, az bizti:
Hasonló borzalmakat légyszi legközelebb spoiler közé tegyélEltanácsolták ezt a lényt az óvodából mert félt tőle a gyerek, és most sajnálni kell ezért...
Íme a "haladó Nyugat" 2020-ban! (És természetesen a Hvg érzékenyít bennünket alig burkoltan...)
https://hvg.hu/elet/20200929_tetovalas_ovoda_pedagogus_franciaorszag
..
Sylvain Helaine, 35 éves, hímnemű példány:
Hasonló borzalmakat légyszi legközelebb spoiler közé tegyél
és írd bele, hogy csak erős gyomrúaknak...
Jobbról a negyedik gomb -> Beszúrás -> SpoilerHogy tudom behívni?
Mármint a spoilert. Nem a lényt!
Eltanácsolták ezt a lényt az óvodából mert félt tőle a gyerek, és most sajnálni kell ezért...
Íme a "haladó Nyugat" 2020-ban! (És természetesen a Hvg érzékenyít bennünket alig burkoltan...)
https://hvg.hu/elet/20200929_tetovalas_ovoda_pedagogus_franciaorszag
..
Sylvain Helaine, 35 éves, hímnemű példány:
Ugye volt ez a gyerekveréses ügy. Az első indexes-444es hírek alapján először szomorúnak éreztem ami történt, aztán rá egy nappal kikerült a netre a gyerek neve: Ruben. Na akkor elgondolkodtam, hogy nem-e ismét "szegényártatlanjózsika" szintre lép-e majd a történet. Nos, de:
"Később Ruben 30 társával fogta közre a kisfiút a játszótéren, és a védelmére kelő barátait is megütötte, egyikük agyrázkódást kapott. A Ripost szerint egy édesapa arról számolt be, hogy a fiát Ruben és a bandája miatt íratta másik iskolába, egy másik édesapa 12 éves kisfiát pedig úgy megpofozták, hogy felszakadt az arca."
http://www.borsonline.hu/aktualis/gyerekeket-terrorizalt-a-takarito-altal-megvert-pecsi-diak/211416
Bizony....a világ legnagyobb hatalmú emberei a DBA-k....ha épp nem megy az audit log technikai hiba miattAnnyi alternatív megoldás van ha a bürokráciát el akarja kerülni az ember....
Az igazi elmebeteg az, aki ezt a sérült embert gyerekek közé engedte és hagyta tanítani, akárcsak egy napot is.
Ha nem mehet iskolába, akkor küldjék beteghordónak az intenzív osztályra, vagy éjszakás ügyelőnek az öregek otthonába!Meg azok, akik propagálják!
HVG-nek nem vol elég a tegnapi, ma is érzékenyítenek. Külön rovatuk van rá "Élet+Stílus":
"A döntés szerint ezután nem taníthat hat évnél fiatalabb gyerekeket, mert két szülő panaszt emelt ellene. Szerintük a hároméves fiuknak rémálmai voltak, miután meglátta Helaine-t, aki ezután csak a nagyobbakkal foglalkozhat.
..
Helaine szerint ez szomorú fejlemény, mert nagyon szereti a munkáját, és szerinte ő megtaníthatja a gyerekeket arra, hogy elfogadják azokat, akik másmilyenek, eltérnek az átlagtól. "Talán, amikor felnőttek lesznek, kevésbé lesznek rasszisták, homofóbok, és nyitottabbak lesznek" – tette hozzá."
https://hvg.hu/elet/20200930_Eltilt...ncia_pedagogust_mert_megremiszti_a_gyerekeket
vagy éjszakás ügyelőnek az öregek otthonába!
De a cikkhez hozzászólni nem lehet. Csak a nagy szabad vélemény nyilvánítás jegyében. Nyilván homofób a kisgyerek és nem az a helyzet, hogy fél. Ááá dehogy. Az ilyen gusztustalan csúsztatások baromira fel tudnak b*szni.Meg azok, akik propagálják!
HVG-nek nem vol elég a tegnapi, ma is érzékenyítenek. Külön rovatuk van rá "Élet+Stílus":
"A döntés szerint ezután nem taníthat hat évnél fiatalabb gyerekeket, mert két szülő panaszt emelt ellene. Szerintük a hároméves fiuknak rémálmai voltak, miután meglátta Helaine-t, aki ezután csak a nagyobbakkal foglalkozhat.
..
Helaine szerint ez szomorú fejlemény, mert nagyon szereti a munkáját, és szerinte ő megtaníthatja a gyerekeket arra, hogy elfogadják azokat, akik másmilyenek, eltérnek az átlagtól. "Talán, amikor felnőttek lesznek, kevésbé lesznek rasszisták, homofóbok, és nyitottabbak lesznek" – tette hozzá."
https://hvg.hu/elet/20200930_Eltilt...ncia_pedagogust_mert_megremiszti_a_gyerekeket
Senkit nem rágalmaztam. Ezek tények.Nekem meg elég bizonyíték arra, hogy rágalmazol, hogy már régen előkerültek volna a papírok, mert előkerítette volna Hóbagoly elvtárs. De nincsenek. A többi szimpla gyűlölet. Mellesleg ahogy elnézem az ítéletét, őt is manikűrözhették eleget.