Én erre vezettem fel gondolkodóban azt a kérdést, hogyha az feljogosítja a nőt, hogy:
-valami baja van
-még nem állok készen
-a karrierem fontosabb, most nem lehetek terhes
-nem akarom
-fiatal vagyok a gyerekhez
-még úgysem kifejlett
-beturmixolom(a la Botmixer Katka)
Akkor pontosan ugyanezek az indokok megfelelőek lennének egy férfinak, hogy kihívjon egy orvost és leolttassa a gyereket mint egy kutyát mondjuk kétéves koráig, hiszen még úgysincs rendes emléke semmiről! Vajon az ezekkel az érvekkel operáló nők micsoda démonizáló, őrjöngő hisztériát csapnának?
Magával az abortusszal az a baj, hogy fog egy nemet, ami naaaagyon finomlelkű és sírósan érzékeny és a kezébe adja a halálosztás jogát, miközben fröcsögve ütlegeli a férfi nem agresszióját és bántalmazását.
1958 óta több mint 5 000 000 ember életét vették el így az országban. Kezdetben évi 78000 volt a szám, mostmár visszaesett évi 30 000 környékére.
Szóval akkor gondolkodjunk kicsit, hogyha A FÉRFIAK évente máááár csak 30000 kisgyereket vernének agyon, akkor mi lenne a megítélésük? Vagy kezdjük mi is 78000-el és aztán 60 évvel később az évente 30000 már nem is hangzik olyan szarul? Szóval itt magával a kiindulással van probléma. Miközben mi férfiak vagyunk a halálosztó szörnyek hivatalosan, közben a nők(és a terhesség lehetősége miatt kizárólag ők) végigcsináltak egy komplett 5 000 000-ós népírtást. Ennyi ember életéről döntötték el, hogy nem kap jogot az életre. Mind az 5 000 000 garantáltan magatehetetlen beteg lett volna?
Nem hinném.
És miközben az ostorozás része a férfitársadalom felé, hogy te tehetsz az életed dolgairól és ne a körülményeket okold ha szar neked, ugyanazok a nők, akik ezt tolják, a körülményeket és sokszor ezen keresztül a férfiakat vádolják az abortusz alapokaként, hogy a saját felelősségüktől megszabaduljanak. De itt megint a fránya valóság jön, mert egy férfi sem megy be a saját testével, amiben egy magzatot hordoz, hogy ja, kapjátok csak szét. Kizárólag, nemi eredetből fakadóan nők teszik ezt, a saját testüket nem más viszi be és nem más mondja ki a szavakat és írja alá a papírokat és nem más dönt!!!!
Ezt felvezettem még komolyabb fronton is(Budaházy Edda), de annyi volt a logikus és mégis elkeserítő válasz:
-Ha egyszer joguk van hozzá és azt tanítják és nyomják nekik, hogy joguk van, a sok kis butának eszébe sem fog jutni az erkölcsi gát önmagával szemben.
Na ezért sivalkodnak a lengyeleknél és ezért komoly, hogy meg merték lépni a joghoz nyúlást. A magyarországi számok vannak a szövegemben.