Tudtommal Puzsér ilyen mindenhez is ért ember
Amihez ért talán, az a média, a kommunikáció. Egyébként a tipikus túlmozgásos, izgága, jó verbális intelligenciájával másokat ledomináló fajtájbéli (ez egy típus, nem mindegyikük ilyen persze, csak egy nem alaptalan sztereotípia).
Történelemtanári diplomája van, de hallottam már tőle baromságokat történelmi témákban is. Az ismeretanyagát a világról nagyrészt az általa látott több tízezer filmből és sorozatepizódból szerezte a jelek szerint, és hajlamos azokat a valósággal összetéveszteni.
De ha nem jönne át, én kedvelem, senki sem lehet tökéletes, hallgattam elég sokat, FAM-mal és Oszkárral is elég jók ketten (de Gödrivel is akár). Szerintem helyén van a szíve sok témában, pl. a feminizmus, a posztmodern neomarxizmus témájában - hja, érzi zsigerből, hogy ő mint heteroszexuális férfi olyan ezeknek a lényeknek, mint a zsidók Hitlernek (ezért mondta rá egyszer valami SJW típusú csaj, hogy "a Puzsér olyan náci aki nem antiszemita"). Az Orbán- és oroszfóbiája eléggé átmegy néha irracionálisba (az oroszokról meg a kínaiakról (de a japánokról is) többször előadta, hogy őket amolyan alieneknek, rovarembereknek, idegen civilizációknak tekinti). A "nácizmus" támában is persze személyes érintettség miatt nem tud objektív lenni.