Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 835
37 616
113
na jó,tényleg meghülyült a világ.
https://hu.ign.com/gran-torino-1/65...-az-azsiaiak-ellen-iranyulo-rasszizmust-tapla

iderakok egy 2009-es kritikát is.

Minenki áldozat akar lenni, mert ebből hasznot lehet húzni, minimum erkölcsi felsőbbséget vindikálni. Na vajon kiknek a példáját követve, és kiktől tanulták? Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt, csak ha ennek hangot ad, arra hangos gúny a válasz a haladók részéről. :)

• Tetszik
Reactions: Pogány and tarzaan

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 484
59 029
113
Minenki áldozat akar lenni, mert ebből hasznot lehet húzni, minimum erkölcsi felsőbbséget vindikálni. Na vajon kiknek a példáját követve, és kiktől tanulták? Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt, csak ha ennek hangot ad, arra hangos gúny a válasz a haladók részéről. :)

Nem, azok a rémiszto képződmények...

Gari

Well-Known Member
2020. szeptember 13.
556
1 574
93
"Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt"
Ez nálunk is nagy divat lett, a magyar kormánypropagandából 0/24-ben árad a "Brüsszelben üldözik a magyareNbert" című műsorszám, mert ebből politikai hasznot lehet húzni. Aki nem kapcsolja ki idejében ezt a mocskot, az komolyan azt hiheti, hogy nyugaton már életveszélyben forog a magyarsága miatt amint kiteszi a lábát a reptérről. Persze ennek ellenére minden műrettegő NER oligarcha ott vesz házat, oda járatja a gyerekét iskolába, ott jachtozik stb, nem a kies "Azerbadgánban". A melós sem a voronyezsi Vörös Október Traktorgyárban vendégmunkás, hanem a haldokló nyugaton. De közben engedelmesen retteg.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 455
113
"Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt"
Ez nálunk is nagy divat lett, a magyar kormánypropagandából 0/24-ben árad a "Brüsszelben üldözik a magyareNbert" című műsorszám, mert ebből politikai hasznot lehet húzni. Aki nem kapcsolja ki idejében ezt a mocskot, az komolyan azt hiheti, hogy nyugaton már életveszélyben forog a magyarsága miatt amint kiteszi a lábát a reptérről. Persze ennek ellenére minden műrettegő NER oligarcha ott vesz házat, oda járatja a gyerekét iskolába, ott jachtozik stb, nem a kies "Azerbadgánban". A melós sem a voronyezsi Vörös Október Traktorgyárban vendégmunkás, hanem a haldokló nyugaton. De közben engedelmesen retteg.
Juli te tuti továbbképzésen voltál és azt kell mondjam 5-ös lett a bizonyítványod ! Csak rossz helyen tolod (tudom a parancs az parancs itt -is- kell ) az ipari szintű hülyeséget ! De csináld marha jókat lehet röhögni az írásaidon ! Azért azt szívesen megnézném melyik NGO-tól kapod a fizudat !

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 057
18 310
113
na jó,tényleg meghülyült a világ.
https://hu.ign.com/gran-torino-1/65...-az-azsiaiak-ellen-iranyulo-rasszizmust-tapla

iderakok egy 2009-es kritikát is.

Nem akarok hazudni, de kéjes kárörömmel olvasom az ilyen cikkeket.

Jó nézni ahogy ráomlik a jenkikre a saját sz*uk.

Világ életemben rühelltem az ottani WASP bandát.

Amúgy az USA-ban a kelet-ázsiai amerikaiak azok a népcsoport, akiket tényleg negatívan diszkriminálnak, mert amíg pl. a szinesek a fehéreknek szánt standard felvételi pontszámnál kevesebbért is bekerülhetnek egy egyetemre/főiskolára, nekik több pontot kell elérniük.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 057
18 310
113
Beszélgetés EU-ról, BTK-ról és más társadalmi kérdésekről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jó beszélgetés volt, Toro párszor megfogta Puzsért, aki csak saját korábbi paneljeit tudta ismételgetni (a legutóbbi Öt-ben pl. Hont is jól helyre tette a Turul szobor kapcsán).

Érdemes meghallgatni a Partizánon Schiffer kétrészes interjúját (+ korábbról a Gajdicsos interjút is) + Vona utóbbi pár videóját.

Puzsér amúgy továbbra is értelmes figura, de azért FAM-ot jobban bírom.

Gari

Well-Known Member
2020. szeptember 13.
556
1 574
93
Juli te tuti továbbképzésen voltál és azt kell mondjam 5-ös lett a bizonyítványod ! Csak rossz helyen tolod (tudom a parancs az parancs itt -is- kell ) az ipari szintű hülyeséget ! De csináld marha jókat lehet röhögni az írásaidon ! Azért azt szívesen megnézném melyik NGO-tól kapod a fizudat !
" azt kell mondjam 5-ös lett a bizonyítványod"
Köszönöm az elismerést, jól esik!
"Azért azt szívesen megnézném melyik NGO-tól kapod a fizudat !"
Na mégis mit gondolsz? Természetesen Soros fizet.
(De ki az a Juli?)

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 484
59 029
113
Beszélgetés EU-ról, BTK-ról és más társadalmi kérdésekről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem igazán értem,hogy Puzsér ki is itt?
Mármint milyen minőségben,vagy ki álltal megválasztva,esetleg milyen közfeladatot ellátva szerepel itt?Ő lenne a politikai Berki k. ?
Simán kiabál,hogy nyomatékot adjon a mondanivalójának,túl gesztikulál mindent,sóhajtozik,nekem túl sok a személye.
A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba,a bérrabtartás megint ökörség,itthon is lehetne szigorú(bb) börtön(öket) építeni,vagy a mostaniakban a rabtartást szigorítani.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 689
36 415
113
Mármint milyen minőségben,vagy ki álltal megválasztva,esetleg milyen közfeladatot ellátva szerepel itt?Ő lenne a politikai Berki k. ?
Simán kiabál,hogy nyomatékot adjon a mondanivalójának,túl gesztikulál mindent,sóhajtozik,nekem túl sok a személye.
A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba,a bérrabtartás megint ökörség,itthon is lehetne szigorú(bb) börtön(öket) építeni,vagy a mostaniakban a rabtartást szigorítani
Tudtommal Puzsér ilyen mindenhez is ért ember

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 801
22 907
113
A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba
Nincs olyan párt amivel mindenben egyetértenél. Toroczkai programjában ennél csúnyább - gazdasági - bajok is vannak.

Kezeljük viszont a helyén!
Ő most azért küzd, hogy elérje az 5 %-ot és bekerüljön a Parlamentbe. Ami évi fix pénzt, saját lábon állást jelent. Más lesz a helyzet ha már 15 % felett vannak.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba,a bérrabtartás megint ökörség,itthon is lehetne szigorú(bb) börtön(öket) építeni,vagy a mostaniakban a rabtartást szigorítani.
Puzsér egy mandátum nélküli Hadházy Ákos.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Nincs olyan párt amivel mindenben egyetértenél. Toroczkai programjában ennél csúnyább - gazdasági - bajok is vannak.

Kezeljük viszont a helyén!
Ő most azért küzd, hogy elérje az 5 %-ot és bekerüljön a Parlamentbe. Ami évi fix pénzt, saját lábon állást jelent. Más lesz a helyzet ha már 15 % felett vannak.
Abból semmi se lesz. Ha lesz, a következő miniszterelnököt Dobrev Klárának fogják hívni ...

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 804
26 393
113
Puzsérrt már akkor untam, amikor a showder klubban megjelent, azóta sem változott semmit, stílusa rossz, mondanivalója értelmetlen. Tulajdonképpen valami aktuálpolitikát akar csinálni csak szélkakasnak is szar, egyszerű feltűnési viszketegsége van.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 804
26 393
113
Most minden rossz nélkül, de Az arany embert én is levenném, nem középiskolába való, nehezen olvasható, csak kiöli a gyerekből azt a kis olvasási vágyat amit talán magában hordoz.
Mondjuk én általánosból kukáznék minden komoly művet, azok helyét bővíteném amiből a gyerek választhat magának, minden felkúszna középiskolába (Egri Cs., Légy jó mindhalálig, A fösvény, képzelt beteg, Abigél...)
Azt hiszem 5.-ben volt nálunk kötelező az Egri csillagok meg egy másik amire nem emlékszek, jóformán középiskola végéig megutáltatta velem az olvasást.