Társadalmi folyamatok

na jó,tényleg meghülyült a világ.
https://hu.ign.com/gran-torino-1/65...-az-azsiaiak-ellen-iranyulo-rasszizmust-tapla

iderakok egy 2009-es kritikát is.

Minenki áldozat akar lenni, mert ebből hasznot lehet húzni, minimum erkölcsi felsőbbséget vindikálni. Na vajon kiknek a példáját követve, és kiktől tanulták? Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt, csak ha ennek hangot ad, arra hangos gúny a válasz a haladók részéről. :)

• Tetszik
Reactions: Pogány and tarzaan
Minenki áldozat akar lenni, mert ebből hasznot lehet húzni, minimum erkölcsi felsőbbséget vindikálni. Na vajon kiknek a példáját követve, és kiktől tanulták? Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt, csak ha ennek hangot ad, arra hangos gúny a válasz a haladók részéről. :)

Nem, azok a rémiszto képződmények...

"Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt"
Ez nálunk is nagy divat lett, a magyar kormánypropagandából 0/24-ben árad a "Brüsszelben üldözik a magyareNbert" című műsorszám, mert ebből politikai hasznot lehet húzni. Aki nem kapcsolja ki idejében ezt a mocskot, az komolyan azt hiheti, hogy nyugaton már életveszélyben forog a magyarsága miatt amint kiteszi a lábát a reptérről. Persze ennek ellenére minden műrettegő NER oligarcha ott vesz házat, oda járatja a gyerekét iskolába, ott jachtozik stb, nem a kies "Azerbadgánban". A melós sem a voronyezsi Vörös Október Traktorgyárban vendégmunkás, hanem a haldokló nyugaton. De közben engedelmesen retteg.

"Ma már mindeki üldözött, kivéve a fehér keresztény hetero férfit. Illetve ő is érezheti magát szubjektíve üldözöttnek bizonyos, a nyugati világban, főleg az "angloszférában" eluralkodott hangulatkeltés miatt"
Ez nálunk is nagy divat lett, a magyar kormánypropagandából 0/24-ben árad a "Brüsszelben üldözik a magyareNbert" című műsorszám, mert ebből politikai hasznot lehet húzni. Aki nem kapcsolja ki idejében ezt a mocskot, az komolyan azt hiheti, hogy nyugaton már életveszélyben forog a magyarsága miatt amint kiteszi a lábát a reptérről. Persze ennek ellenére minden műrettegő NER oligarcha ott vesz házat, oda járatja a gyerekét iskolába, ott jachtozik stb, nem a kies "Azerbadgánban". A melós sem a voronyezsi Vörös Október Traktorgyárban vendégmunkás, hanem a haldokló nyugaton. De közben engedelmesen retteg.
Juli te tuti továbbképzésen voltál és azt kell mondjam 5-ös lett a bizonyítványod ! Csak rossz helyen tolod (tudom a parancs az parancs itt -is- kell ) az ipari szintű hülyeséget ! De csináld marha jókat lehet röhögni az írásaidon ! Azért azt szívesen megnézném melyik NGO-tól kapod a fizudat !

na jó,tényleg meghülyült a világ.
https://hu.ign.com/gran-torino-1/65...-az-azsiaiak-ellen-iranyulo-rasszizmust-tapla

iderakok egy 2009-es kritikát is.

Nem akarok hazudni, de kéjes kárörömmel olvasom az ilyen cikkeket.

Jó nézni ahogy ráomlik a jenkikre a saját sz*uk.

Világ életemben rühelltem az ottani WASP bandát.

Amúgy az USA-ban a kelet-ázsiai amerikaiak azok a népcsoport, akiket tényleg negatívan diszkriminálnak, mert amíg pl. a szinesek a fehéreknek szánt standard felvételi pontszámnál kevesebbért is bekerülhetnek egy egyetemre/főiskolára, nekik több pontot kell elérniük.

Beszélgetés EU-ról, BTK-ról és más társadalmi kérdésekről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jó beszélgetés volt, Toro párszor megfogta Puzsért, aki csak saját korábbi paneljeit tudta ismételgetni (a legutóbbi Öt-ben pl. Hont is jól helyre tette a Turul szobor kapcsán).

Érdemes meghallgatni a Partizánon Schiffer kétrészes interjúját (+ korábbról a Gajdicsos interjút is) + Vona utóbbi pár videóját.

Puzsér amúgy továbbra is értelmes figura, de azért FAM-ot jobban bírom.

Juli te tuti továbbképzésen voltál és azt kell mondjam 5-ös lett a bizonyítványod ! Csak rossz helyen tolod (tudom a parancs az parancs itt -is- kell ) az ipari szintű hülyeséget ! De csináld marha jókat lehet röhögni az írásaidon ! Azért azt szívesen megnézném melyik NGO-tól kapod a fizudat !
" azt kell mondjam 5-ös lett a bizonyítványod"
Köszönöm az elismerést, jól esik!
"Azért azt szívesen megnézném melyik NGO-tól kapod a fizudat !"
Na mégis mit gondolsz? Természetesen Soros fizet.
(De ki az a Juli?)

Beszélgetés EU-ról, BTK-ról és más társadalmi kérdésekről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem igazán értem,hogy Puzsér ki is itt?
Mármint milyen minőségben,vagy ki álltal megválasztva,esetleg milyen közfeladatot ellátva szerepel itt?Ő lenne a politikai Berki k. ?
Simán kiabál,hogy nyomatékot adjon a mondanivalójának,túl gesztikulál mindent,sóhajtozik,nekem túl sok a személye.
A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba,a bérrabtartás megint ökörség,itthon is lehetne szigorú(bb) börtön(öket) építeni,vagy a mostaniakban a rabtartást szigorítani.

Mármint milyen minőségben,vagy ki álltal megválasztva,esetleg milyen közfeladatot ellátva szerepel itt?Ő lenne a politikai Berki k. ?
Simán kiabál,hogy nyomatékot adjon a mondanivalójának,túl gesztikulál mindent,sóhajtozik,nekem túl sok a személye.
A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba,a bérrabtartás megint ökörség,itthon is lehetne szigorú(bb) börtön(öket) építeni,vagy a mostaniakban a rabtartást szigorítani
Tudtommal Puzsér ilyen mindenhez is ért ember

A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba
Nincs olyan párt amivel mindenben egyetértenél. Toroczkai programjában ennél csúnyább - gazdasági - bajok is vannak.

Kezeljük viszont a helyén!
Ő most azért küzd, hogy elérje az 5 %-ot és bekerüljön a Parlamentbe. Ami évi fix pénzt, saját lábon állást jelent. Más lesz a helyzet ha már 15 % felett vannak.

A mi hazánk meg kezd hülyeségekbe energiát fektetni,a halálbüntetés hülyeség,és felejtős is,én biztos nem szavazok rájuk ha ez bennemarad a programjükba,a bérrabtartás megint ökörség,itthon is lehetne szigorú(bb) börtön(öket) építeni,vagy a mostaniakban a rabtartást szigorítani.
Puzsér egy mandátum nélküli Hadházy Ákos.

Nincs olyan párt amivel mindenben egyetértenél. Toroczkai programjában ennél csúnyább - gazdasági - bajok is vannak.

Kezeljük viszont a helyén!
Ő most azért küzd, hogy elérje az 5 %-ot és bekerüljön a Parlamentbe. Ami évi fix pénzt, saját lábon állást jelent. Más lesz a helyzet ha már 15 % felett vannak.
Abból semmi se lesz. Ha lesz, a következő miniszterelnököt Dobrev Klárának fogják hívni ...

Puzsérrt már akkor untam, amikor a showder klubban megjelent, azóta sem változott semmit, stílusa rossz, mondanivalója értelmetlen. Tulajdonképpen valami aktuálpolitikát akar csinálni csak szélkakasnak is szar, egyszerű feltűnési viszketegsége van.

Most minden rossz nélkül, de Az arany embert én is levenném, nem középiskolába való, nehezen olvasható, csak kiöli a gyerekből azt a kis olvasási vágyat amit talán magában hordoz.
Mondjuk én általánosból kukáznék minden komoly művet, azok helyét bővíteném amiből a gyerek választhat magának, minden felkúszna középiskolába (Egri Cs., Légy jó mindhalálig, A fösvény, képzelt beteg, Abigél...)
Azt hiszem 5.-ben volt nálunk kötelező az Egri csillagok meg egy másik amire nem emlékszek, jóformán középiskola végéig megutáltatta velem az olvasást.