Eldöntheti a nemének a megváltoztatását DE ....18 éves koráig nem élhet sexualis életet, 22 ig nem ihat alkoholt....
Egy idézet máshonnan:
Belenéztem az HBO GO-n a Transzneműek című dokumentumfilmbe, fél órát bírtam belőle. A célom az volt, hogy elcsípjek pár elszólást, illetve próbáljak a sorok mögé látni.
A film több családról szól, ahol a gyerekek életét követhetjük a transzneművé válás útján.
Pár dolog, amit észrevettem:
1. Az egyik gyerek, talán 5 éves, azt se tudja mi az, hogy fiú vagy lány. Ő azért szeretne lány lenni, mert akkor cuki színes, csillogó dolgokhoz jut. Szó szerint elmondta a filmben, hogy az a jó abban, hogy lány lehet, hogy színes ruhákban járhat (a filmben mindenféle extra jelmezekben) és kifestheti a körmét (lol egy 5 éves). Gondolom ezért találták ki a drag queen műsorokat, hogy betaláljon a csillogásra fogékony érdeklődő fiataloknál. Természetesen a szülők se százasak, mert "lányhoz" képest is extra jelmezeket adnak a gyerekre, mintha otthon Disneylandet akarnának berendezni.
Ezeket a drag queen műsorokat nagyon veszélyesnek tartom, mert szerintem evolúciós okokból minden ember figyelmét megragadja a csillogás, a szivárvány színei, a ruhaköltemények. Mindenki szeretne menő lenni, de ezek a gyerekek még annyira fiatalok, hogy fogalmuk sincs a nemek közötti különbségről, ők csak szeretnének színes ruhában járni, színes hajat, körmöket, és ehhez az kell, hogy kislányok legyenek. Fogalmuk sincs arról, hogy bármit beáldoznának azzal, hogy nemet váltanak. Egy 5 évesről beszélünk. Ez a gyerek csak annyit szeretne, hogy kislánynak szólítsák, hisz lány ruhákban jár. Valószínűnek tartom, hogy egy drag queen vagy hasonló műsor mosta át az agyát.
Aztán persze a szülők kézbeveszik a dolgot, transzmeséket mesélnek, és elültetik a gondolatot, hogy oké, ha neked a színes ruhák tetszenek, akkor te valószínű kislány vagy, és milyen jó, hogy ma már tudunk ebbe az irányba haladni...
2. A másik szereplő egy idősebb agymosott srác, aki szintén lányként él. Fiús vonásai vannak, párhuzamos világban él, egy burokban. Tervei az életről: modell lesz, vagy ha az nem jön össze, akkor körmös.. Van egy béta palija. Látszik a testbeszéden, hogy a kapcsolatukban a főhősünk a domináns, ő mondja meg mit csináljanak, ő vezet, amikor kézenfogva sétálnak, stb.. Tehát abszolút nem lányosan viselkedik, de bejön neki a sminkelés, körömfestés, lányos dolgok.
3. A harmadik gyerek egy kisfiú, aki szintén lány szeretne lenni. A műsor elején is már elbaszott lilára van festve a haja, közben befestik még extrábbra. Szülei támogatják ebben. Ő is a csillogás, extra kinézet miatt szeretne lány lenni, de közben fiúsan viselkedik, annyira nem is érdekli a téma, el is hangzik a műsorban, hogy ő egy fiús lány. Lol, akkor miért nem lehet simán csak fiú . Nyilván ez fel sem merülhet. Ő is hasonlóan az 1. kisfiúhoz, csak az extra ruhák, meg színes haj miatt szeretne lány lenni, és fingja nincs arról, hogy ezen kívül ez más is jelent, hisz még nagyon fiatal.
4. Végül az 4. szereplő pedig kislány, aki szeretne kisfiú lenni. Őt nem tudtam megfejteni ebben a fél órában. Az ő anyja tűnt egyedül beszámíthatónak, nála a külső okokat nem tudtam kiolvasni, tegyük fel, hogy nála ez belülről jött.
Én ebben látom az LMBTQ receptet:
- a csillogás, szép ruhák elcsavarja a kisgyerek fejét
- "felvilágosult szülők", akik tudják "mi a teendő", ha egy kisfiúnak megtetszenek a csillogó dolgok
- nyitott orvosok, akik kérdés nélkül támogatják a transzneművé válás folyamatát
A filmben úgy állítják be, hogy a gyerekek maguktól szeretnék, ha kislánynak szólítanák őket, de addigra már lány ruhában járnak, ki van festve a hajuk... lol
Az természetesen fel sem merülhet, hogy a kisebb ellenállás irányába haladjon a nevelés, és azt mondják egy kisfiúnak, hogy hé te kisfiú vagy, és "fiús" játékot játsszanak vele.
Szó van hormonblokkolókról, hogy használatukkal nem fog kialakulni a születési nemhez tartozó nemi jelleg (hisz ő már tudja, hogy nem kisfiú!). De az eszükbe nem jut, hogy a születési nemihez tartozó nemi jellegre erősítsenek rá hormonálisan.