Én agyvérzést kapok ezektől a kimondhatatlan hangsoroktól. Szavakat tiltunk be. Wtf? Mi az, hogy szavakat tiltunk be? Ostoba emberek a rinyálásukkal elérik, hogy a legalapvetőbb beszédkészség szintjén is szarul érezze magát mindenki más, közben meg ugyanazok akik nagyon üldözik a szavakat, főleg a faji alapú szavakat, azok üldözik a fehér embert is. Viszont üldözés kizárva, az fasiszta. Nigger. Leírhatom, kimondhatom, a következménye egyénileg kellene hogy érvényesüljön ha leniggerezek egy niggert, aki meg közben engem sápádtazik, vagy akármi mást mond, ha én vagy ő így akarjuk. Szabad akarat. Szabad beszéd. Szabad emberek. Egyéni dolog, semmi köze hozzá egyetlen safe space-es gyengeséghalmaznak az egyetemekről, egyetlen hatalomimádó politikusnak sem, aki a következő négy évre váltja be igyekezete szerint a szavaim cenzúráját, Mari néninek sem. Ez az egész, hogy mára egész társadalmak voltak kêpesek a saját beszédkészségük cenzúrájának a csapdájába esni, undorító is, szánalmas is, veszélyes is, vérlázító is. Pfejj.