Volt ezzel kapcsolatban egy jó beszélgetés. + FeróAz ujbeszél ujabb győzelme....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volt ezzel kapcsolatban egy jó beszélgetés. + FeróAz ujbeszél ujabb győzelme....
Jobb fent van 3 pont arra rámész és aztán arra, hogy hirdetés elrejtése. Nekem így eltűnnek és nem is dobálja be őket.Érdekes jelenségre szeretnék rámutatni, valamiért a facebook az elmúlt 1 hónapban folyamatosan retardáltak hirdetéseivel bombáz, pár napja csak ezt a proli fegyőrt dobálja, megpróbáltam jelenteni és tiltani de az alábbi üzenetet csatolja vissza mindig.... Ami viszont érdekessé teszi a dolgot, hogy ilyen elmeroggyantakat soha nem kerestem google-n, facebookon meg főleg nem is követek.
Jaja. Nem tudod a Momentumot letiltani. De egyébnél, akármilyen politikai vonal, főleg jobbos, simán.Érdekes jelenségre szeretnék rámutatni, valamiért a facebook az elmúlt 1 hónapban folyamatosan retardáltak hirdetéseivel bombáz, pár napja csak ezt a proli fegyőrt dobálja, megpróbáltam jelenteni és tiltani de az alábbi üzenetet csatolja vissza mindig.... Ami viszont érdekessé teszi a dolgot, hogy ilyen elmeroggyantakat soha nem kerestem google-n, facebookon meg főleg nem is követek.
Igen tudom, ezt szoktam csinálni, a héten ez a 3. fegyőrős amit így el akartam rejtetni, de gondoltam egyet és tiltóra akartam rakni amit a képen látható módon nem enged.Jobb fent van 3 pont arra rámész és aztán arra, hogy hirdetés elrejtése. Nekem így eltűnnek és nem is dobálja be őket.
Érdekes mert nekem engedte, bár az már régebben volt.Igen tudom, ezt szoktam csinálni, a héten ez a 3. fegyőrős amit így el akartam rejtetni, de gondoltam egyet és tiltóra akartam rakni amit a képen látható módon nem enged.
A megoldást megtaláltam, kettőt is, elég körülményes az első, Beállítások és adatvédelem-->Beállítások-->Tiltás-->Oldalak tiltása és itt manuálisan bepötyögniJaja. Nem tudod a Momentumot letiltani. De egyébnél, akármilyen politikai vonal, főleg jobbos, simán.
A Momentum egy korszerű fiatalos párt/mozgalom. Ha nem kívánod a propagandahírdetéseiket olvasni, korszerűtlen vagy...túlhaladott, múltba merengő, bőgatyásbarckospálinkás, mély/turbó, hagymázas. Amit akarsz.A megoldást megtaláltam, kettőt is, elég körülményes az első, Beállítások és adatvédelem-->Beállítások-->Tiltás-->Oldalak tiltása és itt manuálisan bepötyögni
a második a személy/oldal adatlapon felül a 3 pontban külön tiltani.
Viszont jelenteni a tartalmakat (hamis információ, kéretlen tartalom, gyűlöletbeszéd) egyikkel sem engedi.
Jól beszélsz ! 2018.05.22-én vélgleg megtettem és sokkal jobb lett az életem !Vagy a legegyszerűbb megoldás a kijelentkezés és alkalmazás törlése.
Így, így. Egyébként ez azóta, amióta az indexes lett a főcenzor a fbn.A megoldást megtaláltam, kettőt is, elég körülményes az első, Beállítások és adatvédelem-->Beállítások-->Tiltás-->Oldalak tiltása és itt manuálisan bepötyögni
a második a személy/oldal adatlapon felül a 3 pontban külön tiltani.
Viszont jelenteni a tartalmakat (hamis információ, kéretlen tartalom, gyűlöletbeszéd) egyikkel sem engedi.
Varga Misit (akit követek, én és nem ajánlja a facebook...) annak minden probléma nélkül engedi jelenteni a tartalmát
Sajnos, a k...a suli miatt fent kell lennem, de már semmi értelmes családit nem tettem fel 2018 óta.Jól beszélsz ! 2018.05.22-én vélgleg megtettem és sokkal jobb lett az életem !
érdekesnek tartom hogy minaretet senki sem dobál zsinagógát se firkálnak összeKönnyen lehet, hogy ugyanazok voltak! A távolság sem nagy...
---
"Szégyenletes vallásgyalázás történt Budapest 18. kerületében, az Ibolya utcai kápolnánál – olvasható a 18. kerületi főplébánia nyilvános közösségi csoportjában. Mint írják, az elmúlt éjszaka ismeretlenek a kerítésen átmászva behatoltak a Szent József kápolna udvarába, felmásztak a haranglábra és mindkét harang belsejét purhabbal befújták, majd műanyag fóliával körbetekerték, ily módon használhatatlanná téve a harangokat."
Újabb vallásgyalázás történt, ezúttal Budapesten | Demokrata
Szégyenletes vallásgyalázás történt Budapest XVIII. kerületében, az Ibolya utcai kápolnánál.demokrata.hu
Torold magad, hidd el megeri.Érdekes jelenségre szeretnék rámutatni, valamiért a facebook az elmúlt 1 hónapban folyamatosan retardáltak hirdetéseivel bombáz, pár napja csak ezt a proli fegyőrt dobálja, megpróbáltam jelenteni és tiltani de az alábbi üzenetet csatolja vissza mindig.... Ami viszont érdekessé teszi a dolgot, hogy ilyen elmeroggyantakat soha nem kerestem google-n, facebookon meg főleg nem is követek.
komoly pszichés gondjaid lehetnek, -főleg kisebbrendűség-érzés vonalon.. Esetleg plusz incel problémák?Báncsák szegény Kolompár Izaurát!
komoly pszichés gondjaid lehetnek, -főleg kisebbrendűség-érzés vonalon.. Esetleg plusz incel problémák?
Torold magad, hidd el megeri.
Nem lehet, sajnos suli miatt kell, a legtöbb tanárral ott tartjuk a kapcsolatot. Az egyik annyira lelkes, hogy olyan dolgokat is megoszt amikért amúgy fizetni kell ha meg akarod nézni, meg intézi nekünk a szintén fizetős de nekünk ingyenes online konferenciákat.Torold magad, hidd el megeri.