Társadalmi folyamatok

Ha az ember törekszik a tudás megszerzésére és nem csak letudni akarja az egyetemet, vagy az épp aktuális iskolát, akkor szerintem majdnem tök mindegy, hogy hova jár. És itt el lehetne azon gondolkodni, hogy tudás megszerzése szempontjából az egyén, vagy az intézmény a fontosabb?
Az, hogy ne lássam, mit művel az egyetemi évei alatt, mert abból bizony baj is lehetne, börtibe kerülnék...:eek:

A szomszéd fűje mindig zöldebb.... :)
Bezzeg Románia egyeseknél.... XD
(Tényleg, milyen szellemi képességek kellenek ahhoz, hogy annyi jópofa szomszédos ország közül, pont a románokat válassza ki valaki bezzeg országnak...)
Én szívesen tanulnék románul ha lenne nyelvérzékem, sőt egyszer majdnem kimentem pár hónapra. Igaz ez a földrajzi elhelyezkedésemből is adódik. De nem a "bezzeg" jelleg miatt.
A magyar-koreai gazdasági kapcsolatokat elnézve, szerintem akár jó is lehet a koreai nyelvismeret, a popzenéjükről nem nyilatkoznék.:rolleyes:
Pár szót már tud koreaiul. ;)
Bár nem biztos, hogy azokkal sokra menne. De ha már Fennek is azt mondja, hogy kerülje az ember alkalmazottként őket...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Na, ha ez a Tucker csávó ezután nem lesz unpersoned, akkor igencsak meglepődnék. Ilyeneket nem szokás a mainstream médiában kimondani, amiket mondott.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Európa jövője az Európai Unió szerint.
eucng.jpg