Brutálisan bele kellene. Azért linkeltem a az oldalt, mert a wargame-ben nem nézett rá senki, de ehhez kapcsolódik. Egy játékot is megpróbálnak átitatni a teljes ideológiával. A legszomorúbb, hogy ezt jeleztem a játékostársaknak. Black Templars frakcióval játszok. Ők is mind. A legbrutálabban az emberi fajra kitertjesztett rasszizmus mintapéldája a frakció a játékban. Nem haverkodunk az idegen fajokkal, hanem kiírtjuk őket, nem haverkodunk az emberek mutánsaival, hanem kiírtjuk őket, nem haverkodunk az elfajzott káoszimádó eretnekekkel, hanem kiírtjuk őket. SZóval ez az eszméje ezen frakciónak a játékban, galaktikus szinten. Na, írtam a csoportnak, hogy gyakorlatilag el akarják cseszni a játékukat pont a játék leple alatt,blm, genderideológia bejegyzésekkel, nyílt levelekkel a játék gyártója felé, hogy érvényre juttassák a játékban is a jelen világ politikai ideológiáját. NA, hát a nyugati sokaság, aki ezzel a frakcióval játszik mint ami nekem is van, nekiállt szétszedni, hogy bigott vagyok, rasszista, politikai ideológiával Orbán megfertőzött, etc, etc, etc. Azért írom ide, mert egyrészt szégyellem, hogy a frakciótársaim és szétvág a düh, másrészt azért, mert nyílvánvaló, hogy a nyugat elveszett. Mármint csak a színek és esztétikum rejlik a játékosok vonzalmában, mert agyilag már képtelenek kitölteni a tartalmával.
Lefordítva, a valóságban történik az, ami ellen a játékfiguráikkal küzdenek a játék világában, konkrétan a játékukra kezd telepedni és erre az egyetlen ami miatt kiakadnak, az az, hogy szóltam nekik erről. A nagy egész szempontjából ez apróság, de ha azt nézem, hogy milyen szinten itat át mindent, ha már ebbe is belegyűrűzött ez az egész tömény elmebaj, akkor a nyugatnak vége.