Ugyanez egy képben.A normalitás diadalmaskodott a deviancia felett tegnap Münchenben
Forrás: https://kuruc.info/r/7/230164/
Tessék választani!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugyanez egy képben.A normalitás diadalmaskodott a deviancia felett tegnap Münchenben
Forrás: https://kuruc.info/r/7/230164/
Tucatnyi oktatót vizsgálnak Karácsony botránya miatt
Dagad a botrány Karácsony Gergely hiányzó nyelvvizsgája körül, lapunk értesülése szerint már több mint egy tucat corvinusos oktató alkalmazásának jogszerűségét vizsgálják az Oktatási Hivatal kezdeményezésére. Az OH-tól úgy tudjuk, legkésőbb kilencven nap múlva lehet eredmény az ügyben.magyarnemzet.hu
"Előbb egy merőben új fogalmat használva közölte, hogy „hiperpasszív” az angoltudása.
Később arra hivatkozott, hogy csak a szaknyelvet érti meg: „egyetemista koromban, fiatal kutatóként speciális angolt beszéltem.”"
Sajnalom ezt a gyereket, mert masok ugyanugy nem beszelnek, de most rajta rugozik mindenki (a Fonie sem tul fenyes), de ezen az allatsagon fel perce nyihogok megallas nelkul...
A komentszekció mindentjobbantudóinak soxeretettel. https://raerunk.blogrepublik.eu/2016/01/18/szabadsag-gyulolet/
Akkor most az össze f sás ME jelöltjére myomtak egy" del"-t?
Nana, a 27-37 koztieknel nekem is komoly sikerem van, semmi baj nincs azzal.főleg a 35 feletti elvált anyukákról
Pityu meg a Gályéé?Nekem erről a Karácsonyról Boborján jut eszembe:
Én megmondtam! Az ellenzékünk nem csak homoszexuális, hanem pedofil is!Közéjük tartozó momentumostól vártak segítséget a pedofilok, hogy az Országgyűlés ne fogadja el a gyermekvédelmi törvényt - PestiSrácok
Felháborodtak a pedofilok az Országgyűlés által elfogadott szigorú gyermekvédelmi törvény miatt. Azt várták, ha már születik valamilyen jogszabály, akkor az ügyükben előremutató lesz, megengedőbb, például leszállítják a korhatárt a szexuális visszaéléses esetek büntethetőségében, és nem lesz...pestisracok.hu
Ha csak homoszexuális lenne! De simán csak hazaárulók.Én megmondtam! Az ellenzékünk nem csak homoszexuális, hanem pedofil is!
Én azt remélem, hogy a nők egyszerűen nem indulnak, ahol ezek igen.Ez most nem jött össze...
Visszasirjuk az NDK uszonoket...Ez most nem jött össze...