Errol az jut eszembe, amikor a lockdown alati cirkuszok kozben felretettem SM utalatomat es feliratkoztam es FB csoportba, ahol a helyi hirek mentek (ez egy nagyon "fancy" kornyek, itt az ilyen hulye platykakat hamar megtudod.)
Hat ami ott ment, azon orakat tudtam rohogni.
Ranezesre 35-40-es nok egymast tullicitalva gyujtottek, melyik boltnak fekete a tulaja, hogy oda fognak menni vasarolni stb. Az egyik, egy (arab) fiatal no amolyan lakberendezesi boltjat ismerem (leginkabb fonott ruhatartokat stb arul), olyan dragan adja a kezzel csinalt cuccait, hogy a szemem kiugrott, egy szennyesgyujtonek valo, egyebkent tenyleg szep, festett, fonott allo kosar kezdodott $300-400 korul... tiszta idiotizmus az egesz.
(A csoport tagjai nagyreszt unatkozo 40 koruli, szekularis amerikai askenazi zsido nok voltak - tipikus k-europai nevekkel -, akik persze veresen felhaborodtak, amikor szova tettem egy hir kapcsan, hogy az ortodox zsidok tuntetnek, gyujtogatnak es verik az ujsagirokat, tobbezres eskuvoket tartanak a full lockdown alatt stb, miert nem uti oket is az NYPD kokemenyen, feketek ezt csinalnak mar lenne halott is. Mondanom sem kell, par honap utan mar nem voltam tag, meg az egesz FB ment vissza 'ignore' ala.)