Én értem, hogy cancel culture meg minden, de ennek tényleg csúnya vége lesz.
Az a cél.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én értem, hogy cancel culture meg minden, de ennek tényleg csúnya vége lesz.
Kérlek azért a népszavazás miatt menj el és x-eld a 4db NEM-et.Ok, akkor buktak egy szavazatot, kihagyom aprilis 3-t.
Ez megszallas.
Eloszor csak 1000 ideiglenesen itt allomasozo, aztan a vegen 100000.
Hagyjuk már ezt a szánalmas baromságot.Kérlek azért a népszavazás miatt menj el és x-eld a 4db NEM-et.
Neked baromság, nekem nagyon fontos, hogy ne kapjon a gyerekem LMBTQ propagandát.Hagyjuk már ezt a szánalmas baromságot.
Ezt még meg is értem. De azért ne csináljunk már úgy, mintha itthon ez egy mindennapos jelenség lenne. Olvastam a népszavazás kérdéseit és nem hiszem, hogy ezek valós dologra utalnak.Neked baromság, nekem nagyon fontos, hogy ne kapjon a gyerekem LMBTQ propagandát.
A fiam most elsős és nem kapott ilyen propagandát, se ismerősök, rokonok gyerekei sem aki óvodás.Neked baromság, nekem nagyon fontos, hogy ne kapjon a gyerekem LMBTQ propagandát.
Igazából épp most omlik össze kb az egész kontinens gazdasága. Sztem ez azért nem a legégetőbb kérdés per pillanatNeked baromság, nekem nagyon fontos, hogy ne kapjon a gyerekem LMBTQ propagandát.
Megelőzésről hallottál már?Ezt még meg is értem. De azért ne csináljunk már úgy, mintha itthon ez egy mindennapos jelenség lenne. Olvastam a népszavazás kérdéseit és nem hiszem, hogy ezek valós dologra utalnak.
Ez olyan mondás, minthogy nem kell kerítés, mert nincs migráns.A fiam most elsős és nem kapott ilyen propagandát, se ismerősök, rokonok gyerekei sem aki óvodás.
Tudom, hogy minden bokor mögött egy LMBTQ aktivista várja a gyerekeinket, csak én soha nem láttam őket, és még csak mástól sem hallottam ilyet.
A honvédelem ballib alatt a kárvallottja volt.A választási kampány alatt a továbbiakban nem szólok hozzá a fórumhoz, mert, ha reagálnék az ordas hazugságokat, és igen gyakori csúsztatásokat rejtő válaszokra, akkor belekeverednék ebbe a gusztustalan politikai harcba amitől már közel 1 évtizede távol tartom magam. Ezért hagytam abba a válaszolgatást.. Amúgy sem érdekelnek a paprikajancsik..egyik oldalon se!!
Annyi tanácsot adnék, hogy mindenki legyen óvatos a politikával, mert később érettebb fejjel kellemetlen lesz visszagondolni ezekre a politikai harc hevében mondott mondatokra (esetlegesen hazugságokra, csúsztatásokra.)
Tiszta szívemből kívánom, hogy akármi is történik április 3-án, a honvédelem ne legyen a kárvallottja!
Az EU jelenleg ott tart, hogy alkotmányokat, alkotmánybíróságokat tekint az adott ország tekintetében kevésbé illetékesnek, mint saját magát. Az egyetlen, amivel nem mehetnek szembe, az a népszavazások. A jelenlegi pillanatig. Lehet jövőre már a népszavazás sem lesz legitim eszköz az európai bíróság szerint.Az lmbtq szavazás egyrészt politika a választások előtt, másrészt nem nekünk szól, inkább az EU-nak, hogy lehessen "lobogtatni" az emberek véleményét. Emlékeim szerint ez talán még számít valamit odakint ha kardcsörtetésről van szó, de tudvalévő, hogy nem volt még konfliktus mikor a népszavazást kiírták.
Hallottam. Részemről ezt a népszavazást csak egy ideológia vezérelt, látszatintézkedésnek tartom, de lehet, hogy az én nézőpontom a hibás. Én legalábbis sosem találkoztam a magam idején ilyen propagandával a suliban, de még egyetemen sem. Ugyanígy a gimnazista unokatesóm sem vett részt soha LMBTQ propaganda kurzuson, bár a népszavazás kérdései alapján akár még ezt is hihetné az ember..Megelőzésről hallottál már?
Mo.-n hála a Fidesz-nek még nincs. Azért kell elmenni szavazni, hogy ne is legyen!Hallottam. Részemről ezt a népszavazást csak egy ideológia vezérelt, látszatintézkedésnek tartom, de lehet, hogy az én nézőpontom a hibás. Én legalábbis sosem találkoztam a magam idején ilyen propagandával a suliban, de még egyetemen sem. Ugyanígy a gimnazista unokatesóm sem vett részt soha LMBTQ propaganda kurzuson, bár a népszavazás kérdései alapján akár még ezt is hihetné az ember..
Ebben sehol nincs LMBTQ propaganda, ez egy "feltuningolt" felvilágosító óra, ami nem úgy sült el, ahogy kellett volna.Mo.-n hála a Fidesz-nek még nincs. Azért kell elmenni szavazni, hogy ne is legyen!
De Bécsben már van és lenne itthon is, ha a ballib nyerne.
Botrányos szexóra Bécsben: az iskolás nem akarta hallgatni, de a tanárnő azt mondta, muszáj
A szexuális oktatás teljes átalakításáért indítottak petíciót bécsi civilek a botrányos LMBTQ-propaganda után.www.origo.hu
Ez pedig egy sportrendezvény. Valahogy ebben sem látom a gyerekeknek szóló propagandát.Bécs megadta magát az LMBTQ-propaganda ostromának
Az osztrák főváros lesz a házigazdája az LMBTQ-lobbi sportrendezvényének 2024-ben.www.origo.hu
Ezt még meg is értem. De azért ne csináljunk már úgy, mintha itthon ez egy mindennapos jelenség lenne. Olvastam a népszavazás kérdéseit és nem hiszem, hogy ezek valós dologra utalnak.
Akkor majd kapsz egy Vadait. Térj már észhez!Ok, akkor buktak egy szavazatot, kihagyom aprilis 3-t.
Ez megszallas.
Eloszor csak 1000 ideiglenesen itt allomasozo, aztan a vegen 100000.
Újabb csalódott lyobbikos?A választási kampány alatt a továbbiakban nem szólok hozzá a fórumhoz, mert, ha reagálnék az ordas hazugságokat, és igen gyakori csúsztatásokat rejtő válaszokra, akkor belekeverednék ebbe a gusztustalan politikai harcba amitől már közel 1 évtizede távol tartom magam. Ezért hagytam abba a válaszolgatást.. Amúgy sem érdekelnek a paprikajancsik..egyik oldalon se!!
Annyi tanácsot adnék, hogy mindenki legyen óvatos a politikával, mert később érettebb fejjel kellemetlen lesz visszagondolni ezekre a politikai harc hevében mondott mondatokra (esetlegesen hazugságokra, csúsztatásokra.)
Tiszta szívemből kívánom, hogy akármi is történik április 3-án, a honvédelem ne legyen a kárvallottja!