Társadalmi folyamatok

8d1f5342a7da8b77914bd856fde1257d78c735cb960c667c083969f100888513.jpg
"Meg kell védenünk az orosz embereket" Úgy hogy bekűldjük őket az ukránokhoz meghalni. Hibátlan logika.

• Tetszik
Reactions: Pogány
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Talán nem biztpol, érdemes megnézni, angolul van.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: tarzaan and enzo
Az elmúlt egy héten elérhetetlenné tettek (az EUból, így itthonról is) számos orosz hátterű híroldalt, köztük az RT.com-ot.
Most nem mennék bele, hogy ezek mennyire minősülnek propinak (szerintem az RT pont nem, de biztos lesz aki az ellenkezőjét gondolja :) ).

Én azt gondolom, hogy az EU a véleménypluralizmusban most átlépett egy határt, és ezzel irtó rusnya folyamatok indulhatnak be/erősödhetnek fel.

Vegyük példának Mo.-t: függetlenül attól, ki van-lesz kormányon, innentől szemrebbenés nélkül bannolható bármilyen médium bármilyen platfromról (az RT konkrétan már telegramon se érhető el!). Van rá precedens, ráadásul az EU hevesen bólogatva intézte ezt el.
Ennek most akkor .. örülünk?

Az elmúlt egy héten elérhetetlenné tettek (az EUból, így itthonról is) számos orosz hátterű híroldalt, köztük az RT.com-ot.
Most nem mennék bele, hogy ezek mennyire minősülnek propinak (szerintem az RT pont nem, de biztos lesz aki az ellenkezőjét gondolja :) ).

Én azt gondolom, hogy az EU a véleménypluralizmusban most átlépett egy határt, és ezzel irtó rusnya folyamatok indulhatnak be/erősödhetnek fel.

Vegyük példának Mo.-t: függetlenül attól, ki van-lesz kormányon, innentől szemrebbenés nélkül bannolható bármilyen médium bármilyen platfromról (az RT konkrétan már telegramon se érhető el!). Van rá precedens, ráadásul az EU hevesen bólogatva intézte ezt el.
Ennek most akkor .. örülünk?

Demokrácia, szólásszabadság elöl nincs menekvés. ;)

Azt honnan lehet tudni, hogy nem e a "nem létező háttérhatalom" idézte/segítette de legfőképpen akarta ezt a mára kialakult szitut, hogy még nagyobb mozgásba hozza a népeket? Mert ha itt nem lesz ennivaló, akkor segélyre sem lesz aztán ha Afrika is lábra kél és elindul északnak...

"Két napja azt mondtam egy barátomnak, az orosz és az ukrán búzaexport tilalma és ellehetetlenítése miatt olyan éhezés lesz a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, hogy a szankciók miatt lerohadt Európa egy újabb, óriási menekültválság miatt arról kódul.
Sajnos ki kell mondani, és tudatosítani kell: ilyen gyenge elittel Európa két évtized alatt lehanyatlik. Az Európát vezető, elkényelmesedett, elbutult kaszt az orráig nem lát, nemhogy geopolitikai értelemben, de a saját kontinensén sem.
Tarthatatlan, hogy az Európát vezető mainstream érdeklődése véget ér az LMBTQ-nál.
Sokkal nagyobb gondjaink vannak/lesznek ennél a kérdésnél. Partikuláris problémák helyett valódi kérdések fogják szétfeszíteni Európát (élelmezés, energia, ipar, gazdaság). Ezek meg LMBTQ-jogokkal vannak elfoglalva
."