Mivel férfi.De azt sem értem, hogy miért kellett lekopasztani? Meg ha már fekete, miért nem lehetett legalább egy csinosabbat castingolni, akinek kevésbé van... háát... erős arca, hogy így mondjam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mivel férfi.De azt sem értem, hogy miért kellett lekopasztani? Meg ha már fekete, miért nem lehetett legalább egy csinosabbat castingolni, akinek kevésbé van... háát... erős arca, hogy így mondjam.
Mivel férfi.
Úgy néz ki, mint egy transzvesztita.Nő https://www.imdb.com/name/nm7248827/?ref_=tt_cl_t_6
Azért egy kicsit kilóg a XIX. századi Itáliából, ahol a Pinnochio elméletileg játszódik.
Úgy hiányzott, mint egy falat kenyér.
A fejlett nyugat amihez sokan annyira ragaszkodnak...Meztelenre vetkőztettek lányokat, családokat vertek és raboltak ki a migránsbandák a párizsi focistadionnál - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Lényegében -szerintem- globálisan a fehér ember megsemmisítése zajlik (abortusz, vegyes párok népszerűsítése, blm, stb.), aminek utolsó komoly kerékkötője oroszország. Nem fehér felsőbbrendűség hanem túlélés a cél.Ukránok szerint orosz katonák beszélgetése, persze ha nem Oroszországot, hanem Ukrajnát mondanának simán lehetnének azovosok:
Lényegében -szerintem- globálisan a fehér ember megsemmisítése zajlik (abortusz, vegyes párok népszerűsítése, blm, stb.), aminek utolsó komoly kerékkötője oroszország. Nem fehér felsőbbrendűség hanem túlélés a cél.
Ezzel teljesen egyetértek. Már maga a tény, hogy sehol sincs politikai szinten problémaként kezelve a demográfiai alászállásunk a k.európai országokat leszámítva, bizonyítja a megsemmisítési program szándékosságát. Erre jön rá a többi dolog, amit írtál.Lényegében -szerintem- globálisan a fehér ember megsemmisítése zajlik (abortusz, vegyes párok népszerűsítése, blm, stb.), aminek utolsó komoly kerékkötője oroszország. Nem fehér felsőbbrendűség hanem túlélés a cél.
Nem, nincs Great Reset, nincs Kaligeri Terv és Claus Schwabot is csak kitalálták. Nincs vörös hajúak eltüntetése se.Lényegében -szerintem- globálisan a fehér ember megsemmisítése zajlik (abortusz, vegyes párok népszerűsítése, blm, stb.), aminek utolsó komoly kerékkötője oroszország. Nem fehér felsőbbrendűség hanem túlélés a cél.
Lényegében -szerintem- globálisan a fehér ember megsemmisítése zajlik (abortusz, vegyes párok népszerűsítése, blm, stb.), aminek utolsó komoly kerékkötője oroszország. Nem fehér felsőbbrendűség hanem túlélés a cél.
És a legszebb, hogy látszik az időcsapda.
A nyugati (tudjukki) agytröszt gondja az, hogy a nyugati társadalom átformálása/lerombolása túl gyorsan megy, gyorsabban, mint ahogy az északi civilizáció egészének szétverése halad - ezért baromi fontos, szinte már hisztérikusan támogatott most Ukrajna. Ok, hogy fehér emberek ölik egymást - de az oroszok nem hajlandók teljes gázzal bemenni, ez pedig így kevéske. Az orosz ahogy nézem kivárásra játszik, lassú felőrlés mellett. A hadműveleti terület közelsége, plusz az, hogy belőtték az intenzitást a haderejük képességeinek legoptimálisabb szintjére kényelmes és hosszútávú konfliktus lehetőségét hozza ki, maximális erőforrást behúzva az ellenségtől. A légifölény abszolút döntő, ráadásul teljesen felvették a ritmust, a pilóták immáron harcedzett veteránok, kigyomlálták a nem működő eljárásokat, a ROE a szituációnak megfelelővé vált. Tessék megnézni a levegőben a veszteségeket, a tendencia, a tanulási folyamat eredménye kézzel fogható...
A legfontosabb faktor, Kína pedig hallgat, figyel és vár. Mivel nagyon jól tudják, hogy ők a következők a sorban, nagyon óvatosan sakkoznak. Szerintem profin egyensúlyoznak (az erőviszonyokat és az időfaktorokat tökéletesen ismerik a világban). De hogy az ő hozzáállásuk mi is ehhez, azt szerintem ez tökéletesen lefedi :
https://9gag.com/gag/angWv8E#cs_comment_id=c_165409590824274401
Ezzel teljesen egyetértek. Már maga a tény, hogy sehol sincs politikai szinten problémaként kezelve a demográfiai alászállásunk a k.európai országokat leszámítva, bizonyítja a megsemmisítési program szándékosságát. Erre jön rá a többi dolog, amit írtál.
Azért nehéz tömegeket meggyőzni ennek a ténynek az igazságáról, mert pszichológiailag nem tudják elfogadni a tényt, hogy tudatosan működtetett megsemmisítési program alatt állnak. Pedig minden ebbe az irányba mutat, és napestig lehet sorolni a bizonyítékokat.
Aztán ott van az az egyre gyarapodó réteg is, akiknél már teljesen beállt a nihil. Nekik teljesen mindegy, hogy mi történik, a saját életüket is gyűlölik, nekik teljesen mindegy, hogy mi lesz a faj sorsa 100 év elteltével, sőt, valamilyen szadisztikus hajlamtól vezérelve még örömöt is éreznek a saját közösségük pusztulását látva.
Már ha látják a pusztulást egyáltalán. Az egyre gyorsuló technoevolúció és az általános morális felbomlás következményeként elszabaduló állatias és deviáns fétisiszta ösztönvilág kiélésének lehetősége ugyanis teljesen kitölti a tudatuknak azt a részét, amit "fejlődésként" érzékelnek.
Felvetődik a kérdés ilyen értelemben, hogy Oo. valóban kerékkötő -e ebben a folyamatban. Létezik -e ott még annak a spirituális talapzatnak a maradványa, amin újra lehetne kezdeni az építkezést. Vagy már Oo. is annyira elnyugatosodott, hogy a pusztulás visszafordíthatatlan. Én nem tudom a választ erre a kérdésre, de amit kívülről látok Oo. -ból, az nekem nem ad okot túl sok bizakodásra. Egyrészt az Oo. elittől mást nagyon nem látott ott sem a nép, mint a nyugat majmolását, a yachtokat, a milánói, francia divatot, a földközi-tengeri villákat stb. Másrészről, a demográfiai helyzet náluk is siralmas, sok a drog, a pia stb.
Utóbbi időben egyre szentimentálisabb vagyok; nyilván a család az első, de most különösen. 2019-ben még olyan -amúgy haszontalan- ötletek forogtak a fejemben, hogy építhetnék egy pálya kocsit (LP4, 917K nagyon bejön, de nyilván csak másolat fért volna bele), vehetnék egy csónakot, stb. Most meg azért "szorítok", hogy hamarabb jöjjön egy szuper-fler (CME), mint ahogy elindul a 3. világháború. A fő baj az, hogy kevés kivételtől eltekintve, láthatóan nem Kissinger szintű értelmes emberek a tanácsadóik az önön hiányosságaikat ismerő, de népükkel felelős vezetőknek, hanem félkretén "bankárok" zsarolják a perverz debileket. Ha kicseréljük a mai narratívában az oroszt a zsidóra, meg is kaptuk a 3. birodalmat (szégyeld magad mert orosz propagandista/bérenc vagy, szégyeld magad mert orosznál vásárolsz, az orosz tehet mindenről, orosz vallási vezetők is bűnösök, zárolni az orosz vagyont, stb.). "Gratulálok" a világ "vezetőinek", hogy berakták a 2. világháború 2.0-t. Ehhez meg is van a végletesen lezüllesztett morálú társadalom, a konzumidióta-szakbarbár "értelmiség", a hedonista-kutya-macska-latte agyú 20-30 közötti korosztály. Tisztelet a kevés kivételnek, de pokoli idők előtt állunk, hacsak nem kezdünk el gyerekeket nevelni.A mesterséges intelligencia egyik neves szakértője szerint a leendő "szülők" hamarosan olcsó "digitális utódokat" választhatnak maguknak
Új Világtudat - Az Élet Más Szemmel, Evolúció, spiritualitás, tudományujvilagtudat.blogspot.com