K
Kopi2000
Guest
Falun.
Ilyeneket nézegetnek, meg nézegettek 11-12 éves gyerekek.
És képzeld vannak kérdéseik, amit vagy vagy így, vagy úgy, de valaki meg fog válaszolni. És ez akár lehet veszélyes is, hisz még nem egy fejlett identitásról, szerepekről, személyiségekről beszélünk ebben a korban.
Nem kötelező elhinni, attól a valóság az valóság.
Én nem mondtam ilyet. Nem rád írtam; nem ismerlek, sem a gyerekeid, így nem is tudnám minősíteni nevelésed. Szóval b ocs, ha félreérthető volt és magadra vetted.
De hidd el, a társadalom igen jelentős része nem neveli tudatosan a gyerekét, vagy épp semmilyen formában.
Ez egy elég bonyolult kérdés minden esetben, és nem hiszem, hogy egy sablont rá lehet húzni. Nem kell liberálisnak lenni, hogy elcsessze az ember a gyereknevelést, vagy családi életét. És van, hogy szakemberhez kellene fordulni, időben. De ez már messzire vezető téma.
De van amelyik jár? Mert mindegyik más időt mutat.
Értékelem az órákat esztétikailag és műszakilag; szoktam nézegetni, meg utána olvasni/nézni nekik; de nincs bennem birtoklás vágyam irányukban. Azt meg soha nem tudtam elképzelni, hogy ki tart asztali órát, de látom Te vagy a nagybani felvásárlójuk. Kinek mi az ízlése.
Mivel magam osztom be az idomet, ezert eszre sem veszem, hogy mennyi idot forumozok. De nem hiszem, hogy sok lenne. Olyan, mintha tobb rovid e-mailt irnek meg napinta... Meg telefonrol konnyu tolni, mert nalam van. Egyebkent az is belefer, higy ebedido kornyeken ledolok egyet szundikalni.... Viszonylag kenyelmesnek erzem az idobeosztasomat.....Ezek szerint neked a céged nem egy havi menstruációs napot, hanem napi több fórumozási órát fizet.
Kivéve persze, ha teremőr vagy egy vidéki múzeumban.