K
Kopi2000
Guest
Bocsi, a kocsimat kihagytam. Az is haszbalt, a varatnom altal lecserelt kocsik jutbak hozzam, de eg nekem igy nagyon jpl can... Elegedett vagyok ezzel, sot tefszik, meg buszke is vagyok ra. Egyebkent meg utalok vezetni. Fiatalabb koromban nas volt a hozzaallasom, de megoregedtem. De, ami lenyeges, hogy sokan tudjak toleralni ezf a hobortomat. A magyar ipar topikban emlitettem, hogy dolgozok akkumulator gyar fejlesztesen. Az ugyfelben nekem az is szimpatikus (pedsze nekik is megvanbak a sajat korlaraik), hogy kuldenek ertem mindig kocsit a Nepligetbe, a buszpalyaudvarra, hogy elvigyen a meetingekre. Azt hiszem ez a hozzaallas MO-on sokfele kiverne a biztositekot mert azt hinnek, nem telik egy auto fenntartasara...Lehet ezt igy is csinalni es senki sem lesz ettol sem kisebb, sem nagyobb....Az nem jutott eszedbe, h azért képzelnek akkora csóróságot, mert adtak neked használt ruhát, h add a szegényeknek, te meg nyilvánvaló (felső) középosztálybeliként a következő meetingen megjelentél a levetett ruhákban? Nem bántásból, én tökéletesen megértem, h utálsz ruhát vásárolni. De nem tudod elképzelni, h abban a közegben ez így csapódik le?
UI.: tudom, hogy kulonc vagyok, de ezert is sajat magam foglalkoztatom sajat magamat...