Ömlik, ömlik, de én nap mint nap azt látom, tapasztalom, hogy nincs egyenlőség ember és ember között. Jogilag lehet, bizonyos helyzetekben lehet, a gyakorlatban meg vannak erősebbek és gyengébbek, okosabbak és butábbak, gyorsabbak és lassabbak, stb, stb, stb...Tényleg? Pedig mindenhonnan ez ömlik. Kivéve, ha ez hátrányos a nőkre. Olyankor persze nem egyenlő...
Ez az elmélet.Ez úgy ahogy van faszság. Ahogy a nők is benedvesednek, és akár orgazmust is élnek át erőszak közben, úgy a férfiak esetében is működik a biológia. Ha megfelelően izgatják, a cerka működik. Csak amíg ezt a nők esetén nem tekintjük a de ő is akarta bizonyítékának, a férfiak esetén igen. De legalább lehet áldozathibáztatni
A gyakorlat meg az, hogy az elkövetett nemi erőszakok 90-99 százalékát férfiak követik el (nőkön, gyerekeken vagy akár más férfiakon).
Vagy talán azért, mert nem is írtam baromságot.Konkrétan akkora baromságot írtál, hogy erre még méltó átkot itt senki se mondhatna,-
Mert még a rettentő szavak tudósa, Ésaiás, se tud.
De szívesen látom az ellenpéldákat, írj pár esetet, amelyben nő erőszakolt meg férfit!
Erőszak alatt itt azt értem, amikor az aktus a gyengébb fél beleegyezése nélkül, akarata ellenére történik fizikai ráhatással. A tanárnénis eset aligha volt ilyen, a srác vélhetően élvezte a mókát. Esetleg kellettlenül bár, de végül is saját akaratával ment bele.
Nem, ez nem erőszak. Ez hatalommal való visszaélés, ronda nyomásgyakorlás, megfélemlítés, tanárhoz (eleve felnőtt emberhez) méltatlan viselkedés, de nem erőszak.Az is erőszak, amikor közlik a sráccal, hogy dugsz vagy megbuksz.
Nem is írtam, hogy az lenne. De a férfiak alapvetően sokkal könnyebben mennek bele a szexbe, mint a nők.Baromság, a férfiak nagy része nem ösztönlény.
A fantáziákban lehet, pláne a "modern" társadalmakban, de a gyakorlatban azért a lányok óvatosabbak ezen a téren. Nyilván őket is mozgatja a szex, nagyon is, de nem úgy, mint a fiúkat. A két nem szexualitása nem ugyanolyan.Hogy az AKB klasszikusával válaszoljak:
"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi, csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni, de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek, soha többet nem mondanád magad perverznek"
(Persze vannak azok a sérült, személyiségzavaros csajok, akik valamiféle elcseszett megfelelési kényszerből vagy félrement énképből kifolyólag repülnek rá minden vesszőre, de az megint nem egészséges.)
Hogy ne lenne! Még kulturálisan is jelen van don Juan-tól, a Krúdy-féle Szindbádon át DiCaprio-ig. Senki nem tartja számon, hány szeretője, ágyasa volt nagy királyainknak, de Katalin cárnéról az első, ami beugrik, hogy...Nem, nincs ilyen megkülönböztetés.
Ellenben olyan van, ha a pasi lép félre, mert asszonypajtit már 2 éve bottal se piszkálhatja, akkor a pasi a patásórdög, ha asszonypajti miatt luksógor az egész várossal, akkor hülye lúzer, úgy kell neki, biztos nem volt elég izgalmas.
Ha még távolabb nézünk: az iszlám akár négy feleséget is engedélyez egyetlen férfi részére, India egyes részein meg... hát maradjunk annyiban, hogy nem lennék nőnemű.
Ez meg teljesen más téma, akár a CSBE.De ugyanez van gyerekelhelyezésnél. Aztán amikor az asszony megöli a gyereket, és felrakja az áruházi szallagra, természetesen senki nem hibás.
Stb stb stb.
A gyerekeknek, különösen a pici gyerekeknek sokkal több ártalmat kell elszenvedniük nőktől, mint férfiaktól.
Szerintem félreértetted a mondandóm lényegét. Eszemben sem volt démonizálni a férfiakat vagy mentegetni a nőket, pusztán arra próbáltam rámutatni, hogy a férfiak erősebbek, fizikai fölényben vannak ezért a felelősségük is nagyobb ilyen helyzetekben. A konkrét esetben meg kb. vicc, hogy nemi erőszakról beszélünk - az egészséges 17 éves srácok 90 százaléka örömmel dugná meg a szexi tanárnőjét - ahogy azt itt többen is érthető vidámsággal jelezték.
Éppen a kettős mérce hiánya miatt számít ez hivatalosan nemi erőszaknak és juttatja a tanárnénit hosszú évekre rács mögé.