Így van. Szerinted hányszor hívtam fel szülőt 10 év alatt?7000 egy félév, ha feltöltőkártyázol, és nem telefonálsz. Csak ezt Jancsika tanitónénije nem gondolom, hogy megengedheti magának.
Vagy hányszor hívott fel engem a gyerek bármelyik tanara?
Mit kell folyton telefonálgatni, meg a telefont nyomogatni, nem értem.
A kerékpárral járás azért nem éhhalál.Természetesen. Csak ez innentől már az éhhalál elódázása.
Elnézést, ezen átsiklottam. 100 egy szobáért... hát, aki akarja fizesse.Nem véletlenül szobabérlést írtam.
Orosházán is van albérlet, ott is olcsóbb, mint BP-n; és ugye az albérlet értelme, hogy rugalmasabban változtatható, mint a tulajdonjog. És azért Orosháza sem a világ feketelyuka. Ott is élnek emberek.
Ezt sose értettem, hogy a pótlékokat miért is ne kellene a fizetésbe beleszámolni? Azért ezek nem feltétlen évente változó címek.ezzel csak az a baj, hogy a bruttója, ott van a bértáblában 202 ezer ft, minden más pótlék, amit nem illik számolni. Mert egy rendelet, és hopp máris nem esnek bele a garantált bérminimumba.
Pedagógus bértábla 2022 - HR Portál
Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. Hogyan alakultak a pedagógus fizetések 2022. január 1-től? Az alapbér változatlan marad, az ágazati bérpótlék 10-ről 20 százalékra...
www.hrportal.hu
És még e mellé jönnek más pótlékok.
(gyk. olvasók részére: nyilván lehetne több, most nem erről van szó.)
De még a 24.hu is azt írja: "A tanár a régi szerződés szerint pályakezdő-gyakornokként, osztályfőnöki pótlékkal és elrendelt túlórával 237 ezer forintot keresett nettóban"
Több iskolában csökkentették az osztályfőnöki fizetéseket, van, ahol a tankerület visszavonulót fújt | 24.hu
A jogszabály szerint minden év elején az adott osztály létszáma alapján állapítják meg ezt az összeget.
24.hu
(Megjegyzem, január 1-től 9%-al nőtt a pedagógusbér, és az ágazati szakmai pótlék megduplázódott. Ami a most tükrében nem követi az inflációt, sőt; de a tavalyi évről idénre várt infáció mértékének legalább a duplája volt az emelés.)