M
molnibalage
Guest
Édes istenem a főni mondott ilyen szép dolgokat.Ne haragudj, de ha egyszer nem írtam olyat amit nekem tulajdonítasz, akkor nem írtam; ha tetszik, ha nem.
Ha az életben többre akarsz jutni, akkor dolgozz többet, vagy spórolj.
Aztán meglepődnek, hogy a tanárok élni akarnak alkotmányos jogukkal, ami petike is még védett 2008-ban.
Mert méltányos bért várnak méltányos munkáért.
Amikor a tanár másodállásban a pihenő idejében kőműves meg árufeltöltő, akkor te milyen "dolgozz többetről" beszélsz?
De értem én, te is biztos azt szeretnéd, ha a téged operáló sebész ne kipihent legyen, mert van mellékállása ésatöbb.
Kurva érdekes egy mércéd van hallod-e...
Ehhez képest a szar vakolását adjátok elő mégis.Ezek nélkül még senki nem épített szarból várat.
Most nem közlekednek a tanárok? De, tehát futja. Csak így mondjuk nem tud teszem azt lakásra spórolni, vagy újabb sulira.
És ez továbbra sem azt jelenti, hogy nem kell jobban emelni a tanárok fizetését is -de mondom, marha unalmas ezt írogatni.
Amikor a tanári fizetés a megélhetésre sem elég, akkor az ilyen listán szerinted most röhögjek vagy sem?Én is amikor tehettem, mert olyan helyen dolgoztam bicikliztem, nem cserélgetem a telefonom, mert amire kell, arra jó a 10 éves, sz.gépet szoktam akkor cserélni, mikor megadják magukat, de abból sem "gémert" veszek. Nem vettünk drága autót, mert minek -nincs mit kompenzálni. Mikor anno munkát kerestem pályakezdőként még szabolcsi falu is szóba jött, mert ott volt szolgálati lakás, aztán azért mert csak fél állás volt, meg más okok miatt nem jelentkeztem (akkor, mivel válság volt, valahogy megbecsültebb volt a tanári állás, de legalábbis nehezebb volt állásba kerülni). Tehát szerintem elmondhatom, hogy semmi olyat nem írtam, amit én ne tettem volna meg.
A tanár nem azon lamentál te nagyon te, hogy telefont cseréljen, meg milyen autót vegyen. Azért van másodállása, hogy ÉLNI TUDJON.
Érted. Felkel, eszik, léglegzik, iszik és hogy ne fagyjon és haljon meg.
Ez sem jön ki egy kezdő tanári fizetésből
Te meg jössz olyan hülyeségekkel, hogy ne cseréljen telefont, meg gamer PC.
Ember, ezekre nem is telik. Fel sem merül.
Beszarok, komolyan mondom.