M
molnibalage
Guest
Az, hogy süket és vagy és ezeket huszadjára sem veszed észre, az nem az én problémám.Nem is tudom, hogy tudod elviselni ezt a terhet. Kimégy az utcára a frissen vásárolt saját lakásodból. A városban elég jó a közbiztonság, és az általad preferált polgi támogatja a kerékpáros közlekedésed, stb, stb.
Felőlem aztán folytathatod a #mindenszarizmust, de hidd el, egy idő után már senki sem kíváncsi rá. Aztán meg ha - egyszer, véletlenül - tényleg építő kritikát mondanál, arra sem figyelnek majd. Ez a helyzet.
A baj az, hogy ezeknek a ostobáknak 2 jó húzására jut 20 szar.
Tehát akárhogy szeretnéd látni, mindig kb. ezt az arányt fogod látni.
Ez nem mindenszarizmus. Ez a realitás.
- A Körvasút projekt csillagos 5.
- Végre zajlik a HÉV-ekkel is valami és nem sorolták hátra a nyilvánosság felé szóló komm szerint azokat a beruházásokat a gondok ellenére sem.
- A családtámogatási rendszer jó(nak tűnik), csak kb. azt a pénzt adták vissza kb. amit az összes balfasz döntésükkel elvettek tőlem vagy még azt sem. Meg ettől is kilőttek az árak az egekbe, mert az "ingyenpénz" mennyiségével lett kb. drágább szinte instant a lakás. Ezért legyek hálás...?
- Hogy adópénzből megy a propi?
- Hogy a sportra, ami máshol magáncélú üzlet, az állam számolatlanul szórja a pénzt? Mi a fasz köze van az államnak ahhoz 3000 mr+ értékben?
- Hogy 2/3-ad mellett sem képesek az M0-ást befejezni, helyette ahhoz képest huszadrangú hülyeségekre költik pénzt?
- Hogy az utakon vadnyugat van, de a jogszabályi környezet SEMMIT nem tesz ennek megrendszabályozsa mellett? 2/3-ad mellett? Mission impossible?
Áruld már el, mi itt a mindenszarizmus? A legalapvetőbb dolgokat sem csinálják meg, csak azt, ami nekik is érdekükben áll.
Mert a Körvasútból is lehet ám lopni, csak ha az elkészül annak legalább haszna van. Nemi mint a szájbavert 240 milliárdos atlétikai stadionnak.
Ha akkor üzlet lenne a sport, akkor a magántőke megépítené ezt is...
A biztonságról meg annyit, hogy rendőrt emberemlékezet óta nem láttam már az utcán. Itt, ahol lakom egyet sem.
De bakker, amikor az NKE mellett laktam, még akkor se nagyon.