Ehhez hogy jött az én nickem?
Egy pár nappal ezelőtti hsz-edre válaszoltam volna,de elszállt valamiért.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ehhez hogy jött az én nickem?
Na látod ez a szép ez életben én úgy látom hogy az univerzum önmagáért van mi csak melléktermékek vagyunk, te úgy látod hogy az univerzum értünk van, beta pedig úgy gondolja mi hozzunk rendet az univerzumba.
Változott bármi is? Nem.
Neadervölgyi embert (legújabb kutatások szerint fehér bőrű és szőke hajú volt!) az Afrikából beáramló akkor még fekete bőrű Homo Sapiens irtotta ki/asszimilálta. A fehér ember génjeinek ~4%-a tőlük származik.
Mivel ez Európában nem polkorrekt ezért én is a Jeruzsálemi Zsidó Egyetem professzorának előadásán hallottam róla (fent van youtube-on).
A youtube linket kérlek oszd meg velünk.Neadervölgyi embert (legújabb kutatások szerint fehér bőrű és szőke hajú volt!) az Afrikából beáramló akkor még fekete bőrű Homo Sapiens irtotta ki/asszimilálta. A fehér ember génjeinek ~4%-a tőlük származik.
Mivel ez Európában nem polkorrekt ezért én is a Jeruzsálemi Zsidó Egyetem professzorának előadásán hallottam róla (fent van youtube-on).
Igazad van. Az a baj, hogy ezt is a gazdagok tudják majd teljes mértékben kihasználni. Ez a technológia csak akkor lenne igazán hasznos, ha államilag minden gyermekvállaló részére biztosítanák a lehetőséget. De ez szinte biztos, hogy nem így lesz. Egyébként már az is elég lenne ha a selejtes géneket ki tudnád blokkolni, hogy ne öröklődjenek, nem feltétlenül kellene más géneket berakni. Pl.: Ha az anya rendelkezik a depresszióra hajlamossá tevő génnel, de az apa nem, akkor megoldani, hogy az apa génje öröklődjön tovább stb.2. Lesznek hibak, tevedesek az alkalmazasakor. Oszinten szolva engem ez riaszt ezzel kapcsolatban a legjobban; tehetunk-e (elmeletileg legalabbis) visszafordithatatlan karokat az emberi genomban. Ezzel egyutt ahogyan a lombikbebi programok rutinnak szamitanak, elobb-utobb meg fogja talalni a GMO csaladtervezes is az utat. Ebben az esetben ugye forditva fog mukodni a dolog: nem a karost/haszontalant nem engeded letrejonni (es kesobb szenvedni/szenvedest okozni), hanem anyagi lehetosegeidhez merten "felturboztatod" az utodaidat, ez pedig megint a tarsadalmi egyenlotlensegeknek kedvez.
Ezt hol olvastad, nagyon érdekel ez a téma?Régen belehaltak, egy egyszerű mandulagyulladásba-vakbélbe-lukasfogba.
Voltak járványok, éhínségek, amik végezték a szelektálást.
A folyamatos háborúskodás, viszont lerombolta a génállományt, mint az asszíroknál.
Hitler is közömbös volt a németek sorsa iránt a végjátékban, mert tudta, hogy a legjobbak, már meghaltak az orosz sztyeppén, normandiában, a túlélők, már nagy részben 2. osztályú egyedek lesznek.
Régen belehaltak, egy egyszerű mandulagyulladásba-vakbélbe-lukasfogba.
Voltak járványok, éhínségek, amik végezték a szelektálást.
A folyamatos háborúskodás, viszont lerombolta a génállományt, mint az asszíroknál.
Hitler is közömbös volt a németek sorsa iránt a végjátékban, mert tudta, hogy a legjobbak, már meghaltak az orosz sztyeppén, normandiában, a túlélők, már nagy részben 2. osztályú egyedek lesznek.
Nekem volt egy b.őr munkatársam még régebben, akit a háta mögött "neandervölgyi"-nek hívtak.
190 cm-es magasság, törzshöz képest, viszonylag hosszú végtagok, lehet, hogy benne, a gének szerencsés, vagy szerencsétlen keveredése folytán, maradt 50,000 évvel ezelőttről.