@zsolti
<i>Nevelés, integráció, komolyabb törvények, ez lehet a megoldás rá.</i>
Szeretném megkérdezni, ugye olyan helyen élsz ahol szinte nincsenek?

Mutass egy olyan helyet az országban 

!
Nem, nem a rózsadombon élek. 
Ellenben van egy kolegám, kiváló tiszt, és pont nem fehér ember, ellenben roma, cigány, hívjátok ahogy akarjátok. Nem minden cigány kannibál. 
A többségük persze sajnos az, nem áltatom én magam, de én meg akkor visszakérdeznék, TE voltál már mostanában határ/befogadó központ mellett? Láttad azt, hogy hogyan aránylik egy rendes nyóckeres zsebtolvaj svindlis cigánygyerekhez egy ilyen szakállas elmeroggyant, aki azért ki akart törni a sorból, mikor vitték őket a lerakatra, mert a magyar rendőrNŐ csak annyit mert mondani, hogy pls. STOP, egy férfinak??! Ezek az arab-afrikai muszlimok, ezek szó szerint más ligában játszanak, mint a mi jóravaló késes romáink, akiknek a nagy része azért kicsi lopizás, segílyke meg lomi után elvannak magukban... Van egy már lényegesen kisebb része, akik komolyabb bűnözők, behajtók, dílerek, futtatják a lányokat, erőszakos rablások, bűncselekmények. Ez elenyésző szám. Sajnos, azt tény, hogy visszaosztva a számukhoz, tényleg ők a métely idehaza. Társadalmi okok, nem genetika, szerintem. Ettől függetlenül:
Nem akarnak mecsetet, keresztet leugrasztani az 1000 éves templomról, sem disznót le az étlapról, meg úgy általában levágni a fejed, mert nem tudod folytatni a koránt. Az se jellemző rájuk, hogy öngyilkos merénylők lennének, forgalmas helyeken, AK-val, bombával. 
S ezt most aki akarja elhiszi, aki nem, az nem, de ez a helyzet, ahogy én láttam...