Nevelés, integráció, komolyabb törvények, ez lehet a megoldás rá. Sosem fog teljesen eltűnni. Mindig lesz bűnöző, és alsó társadalmi réteg, ahol neki nem sok veszteni valója van, neked meg igen. Ez országtól, eszmétől függetlenül így van. A gazdag nyugati demokráciákban is a migráció előtt, ugyan úgy megvoltak, és most is megvannak az ilyen elemek. Együtt kell vele élni a társadalomnak, egy bizonyos szinten, és használni azt a hármast, amellyel a mondandómat kezdtem: Nevelés, integráció, komolyabb és betartott törvények.
Jelenleg én úgy látom, hogy a mi cigányaink, nagy átlagban, ministránsfiúk, és késsel villával eszik a disznósültet, azokhoz a jól edukált fekete afrikai és arab migránsokhoz képest, akiknek egy része olyan szinten radikalizált, hogy simán magára csatolja a szögekkel megrakott robbanómellényt, és begyalogol a lányod mellé a metróra, majd robbant. Ez szarabb azért, mint ha beleszagolnak a hajába. Csak ismételni tudom magam, tudom hogy vannak napi szinten ilyen story-k, mint a villamosos kaland, és ez egy igen komoly probléma, nem is akarom bagatellizálni, csak a másik nagyobb, és égetőbb, szerintem. Ez viszont, hogy ez a németek baja, mert hozzájuk mennek, ez nem igaz, mert jelenleg ott kicsit több mint 1.2millióan vannak, és kb. 2millió ember lépett be hozzájuk. Már kb. 800.000 valahol az Eu-n belül levitál... Arról nem is beszélve, hogy van ám még ott, ahonnan ezek jöttek, fél pakisztán, india, afganisztán, szíria, irak, és afrika ugrásra kész. Ezért mondtam, ha még töketlenkedik kicsit az EU, végünk lesz, mint a botnak...