Az embercsempészeket szabadon engedik, a hazájukat védő mezőőröket elítélik?
Forrás: https://kuruc.info/r/2/260214/
Forrás: https://kuruc.info/r/2/260214/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Buzi apák napját szerveztek Budapesten - Pressman "asszony" is elvitte a gyerekeit
Forrás: https://kuruc.info/r/66/260046/
Ezt csak mérnökök értik. Bölcsészek nem.Véleményem az egészről egy képben elmondható, pedig a kép egy összeszerelési útmutatóból származik:
De.Ezt csak mérnökök értik. Bölcsészek nem.
Te kivètel vagy, aki erösiti a szabályt!
Nagyon körültekintőek voltak!Oké....
Ez egy gag. Szerintem semmi köze The North Face-hez. Már csak azért sem, mert a cég nevében benne van a "The" isVigyázat, undi:
Valaki magyarázza meg a reklám mögötti gondolatokat. Tényleg az agyonfestett női miniruhába öltözött faszik a célközönség? Ők az outdoor ruházat tipikus vásárlói? Ők járnak túrázni, természetfotózni, kempingezni, hegyet / sziklát mászni? Nekem meg fel tudnak mutatni egy fehér zsebnélküli nadrágot mint "túranadrág". Anyátok. Csakazértis RP Outdoor!
Az a baj, hogy ha el nem cseszik, akkor ez kurv@ nagy hit lesz.Belenéztem az Apple VisionPro bemutatóba és a rémálmaimat láttam megvalósulni.
Remélhetően ez is bukó lesz, nem veszi majd a kutya sem és előbb-utóbb feladják ezt a virtuális valóság disztópiát.
A felhasználó és környezete (!) real-time megfigyelése és analízise. A felhasználó percepciójának manipulálása. A biometrikus avatarral való visszaélések veszélyiről nem is beszélve.
És úgy van beállítva, hogy ez jó neked, $3.5k.
Hááát nekem aztán végképp nem!1) Nem virtuális valóság, hanem kiterjesztett.
2) Kínában, Oroszországban repülőgépgyárak használják már (most ezt egyeztesd össze azza, hogy egyetértesz, vagy sem)
3) Van akinek valamire jó lesz. Majd eldönti, hogy 3500$ sokérte vagy sem. Az, hogy neked sok, az nem minősíti a terméket, se erkölcsi se minségét, hasznosságát illetően.
Vicces nézni a sok szerencsétlent akiknek az apple valamiért be van csípődve, ahogy menetrend szerint elkezdtek picsogni ma az egész interneten egyszerre...
Szerintem nagyon fontos feladata lesz az államnak a korlátozás szintjén.Ennek egy részének aktív részese is voltam több, mint egy évtizedig - és lehet ezen röhögni, de a gyerek változtatott ezen -, nem most “lettem befosva”.
De szabadjon már drukkolnom annak, hogy ez is menjen kukába a Meta hasonló szarja mellé.
Lehet, hogy most egy képmegjelenítésre és képrögzítésre alkalmas új médiumnak tünik csak, de azt te is látod, hogy az evolúciója előbb egy sima szemüveg, majd egy olyan szemre applikálható hártya lesz, amit - talán az alvás kivételével - 0/24 viselnek majd az emberek. Nem csak az egész életed lesz rögzítve, de a környezeted meg az arra adott fiziológiai reakcióid is. Minden emberi tevékenység modellezhetö lesz ai-val, emellett kvázi az egész személyiség is, a döntési fákkal; és ilyeténformán a személyre szabott manipuláció is egy nagyságrenddel hatékonyabb lesz.
De amúgy igen, a cloud-computing kizárólagossá válása (értem ez alatt, hogy csak egy input-output konzol marad nálad, mert minden más a felhöben történik), a nyomtatott sajtó teljes eltünése, a készpénz kiszorítása, a deepfake, a social credit (és még sorolhatnám) mind-mind legalább ugyanilyen, ha nem fontosabb veszélyek: folyékony történelem, folyékony emlékek, folyékony identitás szagát hozza a szél.
Nem az Apple-röl van szó.
Lehet, hogy a hajó már elment, de én azért még bízom benne, hogy nem.
Ui: a pixelek között fényképezö TV-röl nem hallottam még valóban, meg az USB-röl sem (hitelt érdemlöen) bár ez utóbbi nem lenne nagyon meglepetés.
tessékEz egy gag. Szerintem semmi köze The North Face-hez. Már csak azért sem, mert a cég nevében benne van a "The" is
Az a baj, hogy ha el nem cseszik, akkor ez kurv@ nagy hit lesz.
Az Apple mindent erre tesz fel. Már évek óta hanyagolja a monitor piacot. Pedig korábban nagy újító volt.
Gondolom lemaradtál a gorilla glassról, vagy a retina displayről, ami olyan szinten volt újítás (szoftver oldali támogatásával is), hogy a PC/Linux világ máig kamillázik. Ezek a dolgok nem úgy születtek, hogy odament a panelgyártó, hogy van egy ilyen temrékvonalunk, mi lenne, ha árulnátok, hanem fordítva. Amikor a retina kijött, akkor a notebookokban örülhettél ha 1080p-s monitorod volt, és a windows alatt a DPI kezelés olyan volt amilyen, pár program (és a grafikus alrendszer pár része) megfelelően kezelte. (Üzleti Lenovokban fosadék betekintési szögű 800 soros IPS panelek voltak Apple gépekkel azonos árért...)Nagy újítás volt belerakatni az LG/Panasonic/stb. panelt a Foxconn-nal a műanyag borításba.
Gondolom lemaradtál a gorilla glassról, vagy a retina displayről, ami olyan szinten volt újítás (szoftver oldali támogatásával is), hogy a PC/Linux világ máig kamillázik. Ezek a dolgok nem úgy születtek, hogy odament a panelgyártó, hogy van egy ilyen temrékvonalunk, mi lenne, ha árulnátok, hanem fordítva.
Háát nagyon nem látod át ennek a megvalósításnak a bonyolultságát.Nagy újítás volt belerakatni az LG/Panasonic/stb. panelt a Foxconn-nal a műanyag borításba.