Elolvastam a cikket, ezek álszent hülyék.Rosszul öregedő kedvencek: Újranéztük a Rendőrakadémiát
Minden idők egyik legsikeresebb rendőrkomédiája egy évtizeden belül hat folytatást kapott, majd készült belőle tévésorozat és animációs sorozat is. A VHS-korszakban sokáig nálunk is nagy kedvencnek számított, karaktereit és vicceit sokat idéztük. De vajon kiállta az idő próbáját? Újranéztük.nlc.hu
"...A Rendőrakadémia ugyan ebben a formájában ma már biztosan nem készülhetne el, de ez nem jelenti azt, hogy teljességgel élvezhetetlen film. Ha el tudunk tekintetni a korszak vadhajtásaitól, amiben készült, azért tartogat néhány jobb poént..."
Ostoba, woke-kényszeres bullshit filmelemzés. A film a maga idejében, negyven évvel ezelőtt mainstream vígjáték volt, kifejezetten izzadtságszagú dolog ezt vadhajtásnak hívni, csak mert ma másképp divat láttatni a dolgokat.
Valamint az a huszonéves férfi aki nem néz be a női zuhanyzóba ahol huszonéves nők fürdenek, ha tud, az hülye. Ha kap érte kurva nagy pofont, az is rendben van. Gimiskent én is próbáltam
Nekem van "woke" kilencvenes években született, leszbi rokonom. Megnezte a javaslatokra az Airplane-t, és teljesen kiakadt rajta, hogy az szexista meg blabla. Kurvara röhögtem rajta