Anglia elesett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a rohadék dokikat is egytől-egyik börtönbe vágnám, akik a megfelelő “kiképzés” után orvos létükre nyomorították meg a betegeiket, hogy ezt írták fel nekik.
Ők arra fognak mutogatni, hogy a “tudományos konszenzus” mi volt amikor azt csinálták, amit.Én a rohadék dokikat is egytől-egyik börtönbe vágnám, akik a megfelelő “kiképzés” után orvos létükre nyomorították meg a betegeiket, hogy ezt írták fel nekik.
Én a rohadék dokikat is egytől-egyik börtönbe vágnám, akik a megfelelő “kiképzés” után orvos létükre nyomorították meg a betegeiket, hogy ezt írták fel nekik.
Én is azokra a dokikra gondoltam, akik a jutalék miatt egész nap csak ezt írták fel az összes függőnek. Sőt, az HBO-s doksiban beszélt az egyik volt salesman (aki miután rájött a szemétségre, és hogy a cég mennyire szarik az emberekre, azonnal lépett), hogy a doki épp szívta fel a széttört tablettát, mikor benyitott hozzá…Acsi, az elejen egyiknek sem volt fingja sem, hogy kamu az egesz "nemfoghozzaszokni" hivatalos szoveg. Almukban nem gondoltak, hogy az FDA ugy engerdelyez valamit, hogy a tajekoztatoja kamu.
Konkretan az egesz botrany ugy indult be, hogy tul sok orvos jelentette vissza, hogy baromi magas a fuggok aranya, messze az eredetileg igert 1% felett van.
Aztan amikor megjelentek a szo szerint cheerleader-kinezetu szoke kiscsajok, mint sales ugynokok, es nyomtak, hogy minel tobbet irjanak fel, es aszerint kaptak jutalekot is, na ott kellett volna leallnia soknak.
Amugy a legdurvabbak sittre is mentek azota.
A legnagyobb féregséget azzal követte el Purdue, hogy kitalálták az “álfüggőség” fogalmát, amit sok hülye (és vagy pénzéhes) doki be is kajált… Azzal hülyítették őket, hogy ha valakinél dózist kell növelni, az nem a függőség jele, hanem annak, hogy csak több gyógyszerre van szüksége a fájdalmai megszűntetéséhez…Ők arra fognak mutogatni, hogy a “tudományos konszenzus” mi volt amikor azt csinálták, amit.
Bukele president megoldotta a bűnözés problémát El Salvadorban.
Én még qrva jó fej vagyok a börtönöket illetően,a hazai bűnözőkkel,ott komolyan vették a dolgokat.
Ha itthon is így bánnának a bűnözőkkel, akkor lehetne valódi rendszerváltás.Bukele president megoldotta a bűnözés problémát El Salvadorban.
Én még qrva jó fej vagyok a börtönöket illetően,a hazai bűnözőkkel,ott komolyan vették a dolgokat.
Köszönjük Orbán és Pintér.
A gyökere ennek sokkal mélyebb. Amikor a rendszerváltás után két cigány generáció nőtt fel úgy, hogy nem látta a szüleit dolgozni, és megkezdték a munkájukat közöttük a belpesti jogvédők, akik az USA-ból importált faji uszító szövegekkel mosták az agyukat (a gonosz fehér többségi társadalom bűne minden stb.)
Gyurcsány a hibás nem engedte.Ez teljesen igaz is lehet!
De: Mi gátolta az elmúlt 12+ évben ennek a hibának a kijavítását?
.
Ez teljesen igaz is lehet!
.
.
.
de a börtön továbbra is dicsőség, könnyen kibújnak az elszámoltatás alól, és az egyetlen egy csoport akitől tartanak az a MÖM emberei s nem a rendőr...na meg ott van a semmit csináló pénz lopkodó ORÖ vagy mi... de az elhallgatás/elhallgadtatás az megy a Fidesznek a témában.A közmunkaprogram pl. elsősorban ennek a hibának a kijavítására született.