Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel a gyógyszertári dologgal kapcsolatban...... A gyógyszertárak nem csak árusítanak, hanem kevernek gyógyszereket, alapanyagokból. Ehhez elengedhetetlen a gyógyszerész képesítés. Ha ilyen nem lesz, akkor hogyan kevernek ki egy kenőcsöt vagy akármit, felelősséggel...?
A főni is bekészült katitól.
Nem kevernek.
Hogy a viharba ne kevernének ki gyógyszert. Még ma is nem kevés normál receptet állítanak ki.
Nekem speciel kevertek egyfajta kenőcsöt. A háziorvos megadta milyet, ők pedig egy nap alatt elkészítették... Nem egyedi eset...
Kegyelmet adott egy meghurcolt tanárnak, most pedig lemondott!A Vadhajtások kitette Kónya Endre nyílt levelét, majd törölte, ott már nem elérhető!
Mentsétek le, FONTOS!
A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam – Megszólalt Kónya Endre – Koncepciós bűnüldözés...
Hallgattassék meg a másik fél is!Forrás: ittSokévi meghurcoltatás és megaláztatás után úgy döntöttem, én is megszólalok, és az érem másik oldalát tárom fel a bicskei gyermekotthonban több mint hét évvel ezelőtt történt eseményekről, az azt követő eljárásokról, amelyek a mai napig megosztják a...www.szilajcsiko.hu
Varga Judit is visszavonul:Kegyelmet adott egy meghurcolt tanárnak, most pedig lemondott!
Lemondott Novák Katalin
Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz szólok, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két éve felesküdtem - kezdte mai rendkívüli nyilatkozatát Novák Katalin. A köztársasági elnök az M1 kamer...www.vadhajtasok.hu
Vargát esztétikai okokból sajnálom.
A transzokra buksz?
Sajnos tengeren és biróságon az ember Isten kezében van. Minden megtörténhet vele.A Vadhajtások kitette Kónya Endre nyílt levelét, majd törölte, ott már nem elérhető!
Mentsétek le, FONTOS!
A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam – Megszólalt Kónya Endre – Koncepciós bűnüldözés...
Hallgattassék meg a másik fél is!Forrás: ittSokévi meghurcoltatás és megaláztatás után úgy döntöttem, én is megszólalok, és az érem másik oldalát tárom fel a bicskei gyermekotthonban több mint hét évvel ezelőtt történt eseményekről, az azt követő eljárásokról, amelyek a mai napig megosztják a...www.szilajcsiko.hu
A Vadhajtások kitette Kónya Endre nyílt levelét, majd törölte, ott már nem elérhető!
Mentsétek le, FONTOS!
Ezzel nem értek egyet. Akkor kell lemondani, ha bűnössége egyértelmű, nem korábban, mert igy egyszerűen lelövi az ellenzék. Ez történt pl Strache, Kurz esetében is. Ha kiülik, amig a vádak, rágalmazások felsűlnek, még hatalmon lenne a konzervativ kormány.Nagyképűségből belefutottak egy nem kikényszerített hibába, ami pont az egyik érzékeny pontjukon, az ellenzékhez képesti állítólagos morális fölényükön ejtett komoly csorbát.
A lemondás nem volt elkerülhető. Vargát esztétikai okokból sajnálom.
Nagyképűségből belefutottak egy nem kikényszerített hibába, ami pont az egyik érzékeny pontjukon, az ellenzékhez képesti állítólagos morális fölényükön ejtett komoly csorbát.
Szerintem maga OV. húzta be őket a csőbe. Varga Jucikát a végrehajtói maffiás ügyek miatt kérték meg, hogy menjen a p*csába.
Csak ugye ott és akkor nem lehetett lemondatni, mert azzal beismerték volna, hogy nyakig sárosak.
A Katalinkát meg azért mondatták le, mert full atlantista, gyakorlatilag a DS embere volt. Nem véletlenül az egyik főtanácsadója a Bilderberges Martonyi. Gondold el, hogy ilyen vészterhes időkben ez a honvédség főparancsnoka!
És bőven voltak ezen kívül is zizis ügyei.
Szerintem a jobbos nők sokkal keményebb shitstormot kaptak, mint a jobbos férfiak. Lázár finoman szólva nem a legkedveltebb figura, és közel nem kapott olyan övön aluli támadásokat, mint FociJuci vagy Novák K.Lehetetlen, hogy egy ellenzéki shitstorm miatt bukjon egy kormány. Azért egy politikusnak is kell szívósság, hiba az "úriemberség".