Én a női safe spacekbe való behatolással kapcsolatban mondtam ezt.A női sportban ezeknek a szörnyeknek semmi keresnivalójuk..Akkor is le fogják ezek nyomni a nőket a sportban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a női safe spacekbe való behatolással kapcsolatban mondtam ezt.A női sportban ezeknek a szörnyeknek semmi keresnivalójuk..Akkor is le fogják ezek nyomni a nőket a sportban.
Már győztek woke-ok, már az ő kifejezéseikben írsz, gondolkozol. (női safe space)Én a női safe spacekbe való behatolással kapcsolatban mondtam ezt.A női sportban ezeknek a szörnyeknek semmi keresnivalójuk..
Sem a női börtönökben, a bántalmazott nők számára fenntartott menedékhelyeken, a női hajléktalanszállókon, sem általában a női wc-ben. Ja, meg az iskolákban, óvodákban ne akarjanak téríteni. Aztán úgy sminkelik magukat meg azt vesznek fel, amit akarnak.Én a női safe spacekbe való behatolással kapcsolatban mondtam ezt.A női sportban ezeknek a szörnyeknek semmi keresnivalójuk..
A safe space úgy értve, h vannak menedékhelyek, ahová pl bántalmazott nők mehetnek, ha nem tudnak máshová menni, vagy mert nincs, aki befogadja őket, vagy mert félnek, h a bántalmazó utánuk megy. Ennek a kifejezésnek volt egy eredeti jelentése, ami nem az volt, h kiskutyát ölelgetsz, miközben sírsz, mert Trump győzött.Már győztek woke-ok, már az ő kifejezéseikben írsz, gondolkozol. (női safe space)
Ó, dehogynem A fészbúkon a kommentekben a sok amcsi "történész" hisztizik, h de Kleopátra afrikai, Egyiptom Afrikában van, tehát FEKETE!!4!négy! Az egyiknek sikerült egy professzort leugatni, aki a kairói egyetemen tanít.Ehhez nem lehet mit hozzátenni:
Ó, dehogynem A fészbúkon a kommentekben a sok amcsi "történész" hisztizik, h de Kleopátra afrikai, Egyiptom Afrikában van, tehát FEKETE!!4!négy! Az egyiknek sikerült egy professzort leugatni, aki a kairói egyetemen tanít.
Konkrétan DNS vizsgálatok szerint az ókori egyiptomiak közelebb álltak genetikailag az európaiakhoz mint a mostaniak, de ez persze nem zavarja az önjelölt retardokatÓ, dehogynem A fészbúkon a kommentekben a sok amcsi "történész" hisztizik, h de Kleopátra afrikai, Egyiptom Afrikában van, tehát FEKETE!!4!négy! Az egyiknek sikerült egy professzort leugatni, aki a kairói egyetemen tanít.
Ilyen sültbolondok mindenhol vannak. Jézus magyar pártus herceg, Jakub, Dako Román, stbKonkrétan DNS vizsgálatok szerint az ókori egyiptomiak közelebb álltak genetikailag az európaiakhoz mint a mostaniak, de ez persze nem zavarja az önjelölt retardokat
Ancient Egyptian mummy genomes suggest an increase of Sub-Saharan African ancestry in post-Roman periods - Nature Communications
Archaeological and historical records had shown ancient Egypt before and after Ptolemaic and Roman periods to be a hub of human migration and exchange. Here, Schuenemann and colleagues analyse ancient mitochondrial and nuclear DNA to investigate the genetic history of Egypt.www.nature.com
Amúgy ukránokkal lehet a Netflixnek most harcolnia, mert ők meg azt mondják a fáraók bizony ukránok voltakIlyen sültbolondok mindenhol vannak. Jézus magyar pártus herceg, Jakub, Dako Román, stb
De az ő agymenésüket nem szolgálja ki a Netflix. És ezt ráadásul dokumentumként harangozzák be.Ilyen sültbolondok mindenhol vannak. Jézus magyar pártus herceg, Jakub, Dako Román, stb
Konkrétan DNS vizsgálatok szerint az ókori egyiptomiak közelebb álltak genetikailag az európaiakhoz mint a mostaniak, de ez persze nem zavarja az önjelölt retardokat
Ancient Egyptian mummy genomes suggest an increase of Sub-Saharan African ancestry in post-Roman periods - Nature Communications
Archaeological and historical records had shown ancient Egypt before and after Ptolemaic and Roman periods to be a hub of human migration and exchange. Here, Schuenemann and colleagues analyse ancient mitochondrial and nuclear DNA to investigate the genetic history of Egypt.www.nature.com
Nők vs fiúk:Nagy meglepetésként érné őket, hogy Kleopátra görög származású volt amúgy
Nők vs. Férfiak és a sport témához: