általában a kis, falusi iskolákban volt ez szokás, amíg hideg volt kint, addig azt osztálytermet rendezték át, amikor már arra alkalmassá vált az időjárás, akkor kint mozogtak.Nem volt tornaterem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
általában a kis, falusi iskolákban volt ez szokás, amíg hideg volt kint, addig azt osztálytermet rendezték át, amikor már arra alkalmassá vált az időjárás, akkor kint mozogtak.Nem volt tornaterem?
Erdekes, mert Budan, anno (a valoban jonevu) iskolaban a remek tornaterem mellett is egesz telen kinn korcsolyaztunk, meg iskolai hokibajnoksagot tartottunk (vegig fel volt locsolva az egesz udvar, kulon palyaval a hokihoz stb) stb, nyaron meg altalaban vegig az udvaron fociztunk "testneveles" oran (apropo, mai napig nem ertem, miert volt minden tornatanar haklis a "tornaora" szora).általában a kis, falusi iskolákban volt ez szokás, amíg hideg volt kint, addig azt osztálytermet rendezték át, amikor már arra alkalmassá vált az időjárás, akkor kint mozogtak.
1962-1967, ekkor lett iskola érett a Ratkó korosztály. 40+ fős osztályok, hatalmas zsúfoltság. A 4.-et egy lakóházból átalakított épületben jártam ki, szóval a tornaterem volt a legkisebb probléma.Nem volt tornaterem?
"testnevelés"Erdekes, mert Budan, anno (a valoban jonevu) iskolaban a remek tornaterem mellett is egesz telen kinn korcsolyaztunk, meg iskolai hokibajnoksagot tartottunk (vegig fel volt locsolva az egesz udvar, kulon palyaval a hokihoz stb) stb, nyaron meg altalaban vegig az udvaron fociztunk "testneveles" oran (apropo, mai napig nem ertem, miert volt minden tornatanar haklis a "tornaora" szora).
Mivel beleléptél az egzisztenciájába a tanár úrnak! Alsóba tanítók vannak, tornaórával, felsőbe meg tanár van! Azaz ő szakoktató! Nem holmi tanítócska! Ez olyan mintha állatorvosnak mondanád: vaze te csak egy sintér vagy ugye?(apropo, mai napig nem ertem, miert volt minden tornatanar haklis a "tornaora" szora).
Senki sincs készen a harcra – a hősök korszaka lejárt
Sem a Nyugat, sem az ellenségei nincsenek felkészülve a harcra – állítja Edward Luttwak, aki három évtizede megalkotta a „posztheroikus hadviselés” fogalmát. Azt a jelenséget kívánta megragadni, miszerint a társadalom az utóbbi időben egyre kevésbé tolerálja a háborús áldozatokkal való szembesülést.makronom.eu
rendes testnevelő tanár már a "tornatanár" elnevezésre kiborúlErdekes, mert Budan, anno (a valoban jonevu) iskolaban a remek tornaterem mellett is egesz telen kinn korcsolyaztunk, meg iskolai hokibajnoksagot tartottunk (vegig fel volt locsolva az egesz udvar, kulon palyaval a hokihoz stb) stb, nyaron meg altalaban vegig az udvaron fociztunk "testneveles" oran (apropo, mai napig nem ertem, miert volt minden tornatanar haklis a "tornaora" szora).
Igen, en ezt soha nem értettem.rendes testnevelő tanár már a "tornatanár" elnevezésre kiborúl
Jo cikk. Mondjuk átlépi, hogy ez egy logikus és szerintem természetes következménye nemcsak a bekedidoknek, habem az azt megelőző vergozos, folyamatos gyilkolaszassal teot évszázadoknak.Senki sincs készen a harcra – a hősök korszaka lejárt
Sem a Nyugat, sem az ellenségei nincsenek felkészülve a harcra – állítja Edward Luttwak, aki három évtizede megalkotta a „posztheroikus hadviselés” fogalmát. Azt a jelenséget kívánta megragadni, miszerint a társadalom az utóbbi időben egyre kevésbé tolerálja a háborús áldozatokkal való szembesülést.makronom.eu
erről eszembe jut eme klasszikus:Jo cikk. Mondjuk átlépi, hogy ez egy logikus és szerintem természetes következménye nemcsak a bekedidoknek, habem az azt megelőző vergozos, folyamatos gyilkolaszassal teot évszázadoknak.
Nem csak mi, a világ népesség-növekedése lassul, a jóslat az, hogy az egész emberiség létszáma fogyásnak fog indulni. Mi az egésznek alig 1/10.000-ed része vagyunk. Ahol jólét lesz, ott a szülési kedv visszaesik és a népesség fogyni és öregedni kezd.Mi egy másik véglet vagyunk.
nem matektanárok, na ...
Tornatanárnők?nem matektanárok, na ...