Az a tanár akinek az óráján a telefont bütykölik ahelyett hogy figyelnének rá és gyakorolnának, az a tanár elbukott mint pedagógus.
Ez az egész egy ostoba pótcselekvés, amitől nem lesznek jobb szakemberek a rossz tanárok.
Dehogyis.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a tanár akinek az óráján a telefont bütykölik ahelyett hogy figyelnének rá és gyakorolnának, az a tanár elbukott mint pedagógus.
Ez az egész egy ostoba pótcselekvés, amitől nem lesznek jobb szakemberek a rossz tanárok.
Az, hogy a gyerekeket nem kezeli érett felnőtt felelős egyénekként, egy dolog, 18 éves korukig jogilag sem azok... de hogy a tanárokat sem...
Ugye, hogy a fórum alapján a nyugdíjasok sem kezelhetők felelős egyénekként?A jelen fórum tagságát olvasva,hmmm....
Mintha lenne amiből osztogassSzerintem adjunk mindenkinek saját atomfegyvert.
Ennek biztos oka van.. Tudnám idézni néhai fizikatanáromat: "Akit nem lehet nevelni, azt idomítani kell."Az, hogy a gyerekeket nem kezeli érett felnőtt felelős egyénekként, egy dolog, 18 éves korukig jogilag sem azok... de hogy a tanárokat sem...
Hátőőő.. Csomóan otthon, a családi ebédnél sem képesek leszakadni róla.. Mondjam azt, h akinél a gyerek a telefont nyomkodja, megbukott, mint szülő, és állami gondozásba kell venni a gyereket?Az a tanár akinek az óráján a telefont bütykölik ahelyett hogy figyelnének rá és gyakorolnának, az a tanár elbukott mint pedagógus.
A spektrum mindkét végletéről és közte volt tanárom, 2015-ben ballagtam gimnáziumból, 18-tól egyetem, szóval volt bőven okostelefon. Ha van időd telefonozni akkor már baj van az órával.Hátőőő.. Csomóan otthon, a családi ebédnél sem képesek leszakadni róla.. Mondjam azt, h akinél a gyerek a telefont nyomkodja, megbukott, mint szülő, és állami gondozásba kell venni a gyereket?
Hát, ha rajtam múlna, lenne.Mintha lenne amiből osztogass
Mindenütt ez megy... Ez volt Ácson, múltkor is volt egy ilyen hír máshonnan. Ez a "tempó", ez a "módi" ami működik.
Aki ilyen fellépők miatt odamegy, az meg is érdemli
Az a baj, hogy olyanok mennek oda ezáltal, akik nem hiányoznának.Aki ilyen fellépők miatt odamegy, az meg is érdemli
Vajon mit szólnál, ha egy jó kis divízió 88 koncertet szerveznének az ablakod alá a helyi Mazsihisz képviselői?Aki ilyen fellépők miatt odamegy, az meg is érdemli
Mert ha még egy Sting lenne... akkor eljátszanám én is, hogy fideszes vagyok (na jó, nem. Max elbáboznám)Az a baj, hogy olyanok mennek oda ezáltal, akik nem hiányoznának.
Ó, hát az semmit nem jelent. Szoktam én énekelni a Panzerlied-et vagy Giovinezzát is kerékpározás közbenVajon mit szólnál, ha egy jó kis divízió 88 koncertet szerveznének az ablakod alá a helyi Mazsihisz képviselői?
Avagy akik akiket kellene képviseljenek, őket telibeszarva odavisznek ellenséges kultúrát, ha ezt nevezhetjük annak, és onnantól similis simile gaudet... a helyiek meg így jártak, nem kell örüljenek ennek.
Eleve érdekes megnézni, hogy kiféléket miféléket tol kulturális vonalon a NER. Gyurcsány korszakot alulmúló mélyrepülés van, plusz pár kiöregedő ősfideszes díszgoj.
Nem rövid,de jónak tűnik.Igazán remek interjú. TC és a vendég szetszedi Churchillt (hogy mekkora egy sz@ralak volt valójában), vegigvisz az amerikai multikulti hátterén, ahogyan mindig erőszakosan, de végül minden újonnan érkezett csoport megtalalta a helyét, majd ezt hogyan b@szarintottak szét szándékosan a feketek esetén a baloldaliak, hogy faji háborút szitsanak (NYC), aztán vegigmennek azon, ahogyan Amerika teljesen szetzuzta Nyugat-Európában a nemzeti öntudatot, ami egy évszázados szándék az amerikaiak részéről, az europaiakat nemcsak kontrollalni, de átalakítani, mert különben állandóan háborúznak és érdekes, hogy az Iron Curtain mögöttről kiszabadult országokban így sokkal inkább megmaradtak a nemzeti érzelmek, még ha a politikai vezetés általában gyanús is (korrupció stb).
Darryl Cooper: The True History of the Jonestown Cult, WWII, and How Winston Churchill Ruined Europe
We're going on tour! Get your tickets now: https://tuckercarlson.com/events Darryl Cooper may be the best and most honest popular historian in the United States. His latest project is the most forbiddrumble.com