Meg a gyerekprostitúció, transzik, stbhedonizmus, fatalizmus, drog, orgiák?
Cooool. Adjunk neki
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg a gyerekprostitúció, transzik, stbhedonizmus, fatalizmus, drog, orgiák?
Cooool. Adjunk neki
Kinek, mi. Én maradok az általam felsoroltaknálMeg a gyerekprostitúció, transzik, stb
Sivár lelkivilágod, múló élvezetekkel kívánod könnyíteni?hedonizmus, fatalizmus, drog, orgiák?
Cooool. Adjunk neki
Sose fogom megtudni mi ez a sztori, mert nem az újabb analfabéta generációkba tartozom és nem fogok fél órákat videót nézni egy félperces szövegolvasás helyett. Ugyanezért nem hallgattam még soha podcastet sem.
Varnus Xavér három áldozata tálalt ki. Mindent elmondtak arról, ami velük történt, ketten azt, hogyan tette tönkre az egész életüket az orgonaművész, akivel mint idollal, példaképpel kerültek kapcsolatba, és aki aztán megrontotta, szexuális játékszerként, eszközként használta őket. A legfiatalabb közülük alig 14 éves volt. A HVG újságírójának vallottak, nem most, 7 évvel ezelőtt, és a megírt cikkek soha sem jelenhettek meg.
Na...
- Szerintem nagyon is jól teszik hogy nyilvánosságra hozzák az ügyeket! Az egyháztól a kormányon át a közönséges degenerál személyig, én mind felhúznám! Nehogy gyermekeink veszélyben éljenek az ilyen degenerált, betegelméjű személyektől! Felháborító!Van màr pedofil szaksajtó is ezekszerint.
HVG = Pedonews.
Azt hiszem elérkezett az ideje egy exterminatusnak. Riadóztatom az ordo heriticust.Az Istenünknek is volt felesége, Leonardo Da Vinci is megfestette, ugye! Ott ül jobbra mellette
Mondjuk Varánusz pont nem meglepetés. A 2000es évek közepén már 3 különböző forrásból hallottam erről, de hát ugye nyilván bizonyítékok nélkül, meg hát nem sétál be úgy az ember a rendőrségre, h 3 irányból hallottam ilyen pletykát..
Ööö, a cölibátus feloldása mit változtatna azon, aki nem nőkre izgul rá, hanem fiúgyerekekre?- A keresztény egyháznak is lehetne annyi esze a 21. sz-ban, hogy megnősülhessen a pap is!
akkor házasodhassanak az azonos neműek is mondjukÖöö, a cölibátus feloldása mit változtatna azon, aki nem nőkre izgul rá, hanem fiúgyerekekre?
Sőt dekriminalizáljuk a pedofíliát, és akkor szegény, nyomorult pedóknak nem kell beférkőzniük titokban a papok, tanárok, edzők, orvosok közé.akkor házasodhassanak az azonos neműek is mondjuk
Orvosi felügyelet mellet Eunuch, s nem lesz vele gondja kire izguljon! Pont úgy mint a két férfi nevel egy leány gyermeket kategória! Fertő!Ööö, a cölibátus feloldása mit változtatna azon, aki nem nőkre izgul rá, hanem fiúgyerekekre?
hát ha nálad szinonima a kettő, az nem az én nyomoromSőt dekriminalizáljuk a pedofíliát, és akkor szegény, nyomorult pedóknak nem kell beférkőzniük titokban a papok, tanárok, edzők, orvosok közé.
Írjam angolul? Csinálhatsz akármit, aki pedofil, az pedofil. Az nem véletlenül férkőzik olyan közegbe, ahonnét gyerekhez juthat. Erre nem megoldás az, h kiheréljük a katolicizmust, bár elhiszem, hogy igény az vóna rá.hát ha nálad szinonima a kettő, az nem az én nyomorom
Ùjra, és ùjra bizonyítja az élet hogy a buzisàg és a pedosàg egy tőről fakadò deviancia.Egyébként miért is a papokról van szó a nyíltan meleg sztájliszt, a nyíltan meleg, bejegyzett élettársi kapcsolatban élő influenszer és a nyíltan meleg orgonista kapcsán? Ja, meg a Jámbor András aktivistájának élettársa kapcsán, akik hetero párkapcsolatban éltek. Állítólag.