Társadalmi folyamatok

Kíváncsi vagyok, ha megindul 1 MRD ember Afrikából Európa felé, lesz-e annyi töke az európai vezetésnek, hogy ha kell fegyverrel de feltartóztatják ezt az embertömeget. Vagy Európának (ha addig a muszlimok miatt nem) akkor vége lesz.
Nem lesz. A Szentek Földjén egy szende, naiv elképzelés volt hogy 1 millió bevándorlótól mi lesz. Ma 1 millió per nyugati ország jön, per év. Az eredmény? 12 000 eljárást indítanak a Britek online kommentekért, pl "I love bacon".

Érdekes beszélgetés:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem lesz. A Szentek Földjén egy szende, naiv elképzelés volt hogy 1 millió bevándorlótól mi lesz. Ma 1 millió per nyugati ország jön, per év. Az eredmény? 12 000 eljárást indítanak a Britek online kommentekért, pl "I love bacon".
Lehetne nagyobb sikereket elérni, csak az nem lenne EU-kompatibilis.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A zsidók elég nagy sikereket érnek el "nem eu -kompatibilis" módszerekkel, az sem szokott itten tetszeni.

Otthon, de nekünk ezt szánták már Hitler előtt is (Kalergi - tudom csak a felesége volt "az" - 1920-as évek):

Tény, sikerrel jártak.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7

Uhm... miért is kellenek betonkockák a NY-Európai karácsonyivásárokba?

Az iszlám a Föld rákja jelenleg...
Akkor már inkább a hittársaid.... nekik köszönhetjük az iszlámot Európában.
A derék keresztények meg zsidők nagységrenddel több muzulmánt gyilkoltak le az elmúlt évtizedekben mint fordítva.

• Tetszik
Reactions: megazez
Pont, ahogy a náci nemzetszocializmus és a szovjet kommunizmus is nagyobb igazság volt mint a többieké, csak nekik nem sikerült a világuralom.
Ezzel a nyilatkozattal most egyaránt üzentek ellenségnek, ellenfélnek, vetélytársnak, de még a "szövetségeseiknek" is.

A 3 nagy szabadkőműves ideológia*** közül ők az utolsók. Ideje lenne már, hogy ők is elbukjanak.

Szabadság=Liberalizmus
Egyenlőség=Kommunizmus
Testvériség=Nácizmus

• Vicces
Reactions: Kockás ing
A 3 nagy szabadkőműves ideológia*** közül ők az utolsók. Ideje lenne már, hogy ők is elbukjanak.

Szabadság=Liberalizmus
Egyenlőség=Kommunizmus
Testvériség=Nácizmus
Én ezt azért picit másképp értelmezem (bár a testvériséggel nem tudok mit kezdeni). Az egyenlőség törvénxy előtti egyenlőség (helyeslem). A liberalizmus meg eredeti értelmében a fejlődés egyik alapköve; ideális társadalomban egyszerre van jelen a konzervatizmussal (ami meg a stabilitás alapja).

Én ezt azért picit másképp értelmezem (bár a testvériséggel nem tudok mit kezdeni). Az egyenlőség törvénxy előtti egyenlőség (helyeslem). A liberalizmus meg eredeti értelmében a fejlődés egyik alapköve; ideális társadalomban egyszerre van jelen a konzervatizmussal (ami meg a stabilitás alapja).

Ebből a 3 alapfelvetésből nőtte ki magát a 20. századot végig pusztító 3 nagy ideológia.
Jó lett volna megmaradni a kereszténységnél, abban pozitív értelemben mind a 3 fogalom benne van.

Akkor már inkább a hittársaid.... nekik köszönhetjük az iszlámot Európában.
A derék keresztények meg zsidők nagységrenddel több muzulmánt gyilkoltak le az elmúlt évtizedekben mint fordítva.
Hát erről azért az afrikai keresztényeket is kérdezd meg azért elöbb......

Eredeti értelmében, meg törvény előtti egyenlőség? :D:D