Társadalmi folyamatok

Csak nem azért, mert állami egyetemeket privatizáltak, politikai vezetőket tettek a kuratóriumi és egyetemi alapítványi vezetői pozíciókba, ahol semmi munkaért szép pénzeket kaptak a kis fidesznyikok? Itt egy pár példa:
  • Palkovics László – Széchenyi István Egyetem – kuratóriumi elnök
  • Varga Judit – Miskolci Egyetem – kuratóriumi elnök (ő több mint
  • Csák János – Budapesti Corvinus Egyetem – kuratóriumi tag
  • Navracsics Tibor – Pannon Egyetem – kuratóriumi tag
  • Stumpf István – Tokaj-Hegyalja Egyetem – kuratóriumi elnök
  • Matolcsy György – Neumann János Egyetem – közvetett kapcsolat (MNB-alapítványi befektetések)
Látom már elfelejtettük, amikor a Neumann János Egyetem Alapítványa 127,5 milliárd forint közpénzt helyezett el az Optima Befektetési Zrt.-nél, amely az MNB-alapítványi körhöz, Matolcsy Ádám üzleti köréhez köthető. Casanovas geci... kis chipsz szar :DDD

Ugyanebbe a mintába illik, amikor Rogán Antal kormánytagként állami intézményektől kap jelentős jogdíjbevételt egy szabadalom után (évi 300MFt kb), ez klasszikus összeférhetetlenségi kockázat, még akkor is, ha formálisan jogszerű (hivatalosított lopás). Kilenc év alatt már 2 milliárd forintnál is többet vehetett fel ezen a címen....

És ugyanezért nincs pénz a Norvég Alapból sem: mert a kormány nem volt hajlandó elfogadni a független pénzosztást és ellenőrzést. Nem politikai bosszú ez, hanem bizalmi kérdés...

De már csak kevesebb mint 69 (nice) nap...
a Neumann ügyről, helyiként tudnék mesélni.
arról is, hogy mennyire nem csak a NER, Fidesz nyúlta le azt a pénzt.
sajnos
persze erről van nagy hallgatás (Alter féle Kecsup meg végképp nem fog róla beszámolni)

z elsőrendű vádlott esetében figyelembe vette büntetlen előéletét, azt, hogy önként feladta magát, és hosszabb ideje van letartóztatásban, és hogy a történtekben az áldozat magatartása is szerepet játszott.

Hogy tessék ? :eek:

z elsőrendű vádlott esetében figyelembe vette büntetlen előéletét, azt, hogy önként feladta magát, és hosszabb ideje van letartóztatásban, és hogy a történtekben az áldozat magatartása is szerepet játszott.

Hogy tessék ? :eek:
Szia,

Szerintem teljesen egyertelmu, hogy az aldozat is torvenyt sertett azzal, hogy szo nelkul utni kezdte a kesobbi gyilkost; ezzel egyertelmuen szerepet jatszott a helyzet eszkallalasaban.

Nekem inkabb az a fura, hogy az, hogy hosszabb ideje van letartoztatasban, az miert szamit duplan? Vagyis az termeszetes, hogy ennyivel kevesebbet kell fegyhazban toltenie az itelethez kepest, de miert kell az iteletet is csokkenteni ezert?

Azért az idézett cikk után Qrvára nem fogadom el a helyi "De hát meg kell mentenem mentenem a társadalmat, "Rendet", (Nemzetet ? ), bla-bla-bla..." dumát még a helyi kommentelő rendőröktől SEM!

Sok-száz hasonló esetet tűrtök el felsőbb utasításra! Gratulálhatok??? :mad::mad::mad:

Hasonló videók százaiban dicsekednek a cigányok a Facebook-on, Yt-on, Tik-Tok-on! ...+a folyamatosan törölt videók!
Milyen etikai-erkölcsi látszat-érveitek vannak a háttérben lévő beígért anyagi előnyők leplezésére ? ? ?
Judás-pénzetekért hallnak nyugdíjasok, késelnek srácokat a Blahán, gyártanak normális lányokból drogokkal prostikat, szám-számra...
Mentsétek a "Rendet"! Mentsétek a "Rendszert! " :hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos: "

Rendes, normális ember már rég otthagyta volna EZT az undorító "Szakmát", amit védetek!
...akkor ugyanis kénytelen lenne megújulni!

Struccoknak: Évi száz feletti nyugdíjas-gyilok van cigány elkövetőkkel!
... van "Bónusz" is: a nyugdíjasok halálozása előtti és-vagy utáni nemi erőszakok! Ezekhez is asszisztáltok! ":hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos: "
Jajj: valaki kimondta! Jujjj! ...Hüha! ...nézzünk félre!

A megyei lapok rendszeresen kórházi-otthoni halálesetként közlik a nyugdíjfizetés utáni cigány-látogatások --szó szerinti vég-- "eredményét"!

Nyílt titok a No-GO-megyékben, hogy az orvosok sokszor nem írják bele ezeket az orvosi zárójelentésbe, hogy ne szégyenüljön meg a szegény elhunyt!
...védjétek, védjétek! " :hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:
"

U.I.: + elég sokáig többen tolták Itt is --páran burkoltan most is-- az "Úgy sincs/lesz jobb..." mantrát!
... Valóban: Miattatok :mad::mad::mad: (is, de ez nem ment fel a felelősség alól)!
:mad:

U.I. 2.0 : Erőt vettem magamon és sok jogos-megérdemelt Qrv...-kezdetű kifejezést kihagytam. Másutt bepótolom!
...viszont így ezen hsz-em teljesen "Pol-Korrekt": NEM SZERETNÉM HA TÖRLŐDNE!!! (képernyőmentés!)

.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Pogány
Újfajta négerharc:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gondolom, van, aki az amerikai futballból kizárólag erre kíváncsi.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed

Négymilliárd forintba került az az arcfelismerő rendszer, amelyik az Országos Kórházi Főigazgatóság által működtetett kórházak közül háromban már működik teszt jelleggel. A rendszerrel ellenőrzik a dolgozók munkaidejének betartását, az új szabályok miatt azonban többen felmondtak már.

Négymilliárd forintba került az az arcfelismerő rendszer, amelyik az Országos Kórházi Főigazgatóság által működtetett kórházak közül háromban már működik teszt jelleggel. A rendszerrel ellenőrzik a dolgozók munkaidejének betartását, az új szabályok miatt azonban többen felmondtak már.
Nehogy mi is elkezdjuk ellenorizni a fonokok mit csinalnak :P

Nehogy mi is elkezdjuk ellenorizni a fonokok mit csinalnak :P
Már évtizede javasoltam az elitfigyelőt, kötelező kamera a birtokaik elé, ki erkezik, mennyit van ott, hova megy tovább...

Persze ezt nem szeretnék, ahogyan anno a kamera nelküli, puszta eseménydatálást végző zsidófigyelő.hu oldal is bántotta a szemecskéiket.