Társadalmi folyamatok

Ez már nonszensz :D Belépek és a legelső, érdekes, hogy se Fidesz se Mi hazánk nincs a javasoltak között soha.... (utolsó amit így itt megosztok, de ez már gusztustalan, hogy az a figyelő motor teljesen ignorálja, hogy az előző javaslatait nyélből utasítottam el, sőt tiltottam is...)
f22b4572ef2599c6a9a87a5b30630daf.png
Nekem hála a jó istennek nem dobál be semmilyen politikai hirdetés. Mi Hazánkosat ne is várj, már tiltotta őket az FB...

Ez már nonszensz :D Belépek és a legelső, érdekes, hogy se Fidesz se Mi hazánk nincs a javasoltak között soha.... (utolsó amit így itt megosztok, de ez már gusztustalan, hogy az a figyelő motor teljesen ignorálja, hogy az előző javaslatait nyélből utasítottam el, sőt tiltottam is...)

Ehh, úgy látszik a megcélzott csoportban vagy.
Nekem csak a youtube szokta állandóan felrakni a javasolt videók elejére az Öt-öt és a Partizánt, pedig egyiket sem néztem sokat :D

Ehh, úgy látszik a megcélzott csoportban vagy.
Nekem csak a youtube szokta állandóan felrakni a javasolt videók elejére az Öt-öt és a Partizánt, pedig egyiket sem néztem sokat :D
Hála a jó égnek, hogy gépről az adblock tiltja a youtube-os reklámokat így ott nem talál be semmi, esténként lefekvés előtt telóról pedig Rafael, Elbit sys meg valami mobil játékos reklámok szoktak jönni (pár hónapja Gyurcsánynével ijesztegetett elalvás előtt de hála arról leszokott)

Bár pont rühellem a FB-kot, de ezek a kéretlen, erőszakos megjelenések vszeg annak köszönhetők, hogy embertelen sokat költ az ellenzéki koala hirdetésekre.

És mert a média, a plakátvállalatok java stb. már a nercsikeknél van, és a telex-444 stb. vonalon csak a balos véleménybuborékban élőket lehet elérni, így a FB marad az egyetlen felület, amin még kb. elérhetők a bizonytalanok.

Ezért nem kell facebookozni :D

Bár pont rühellem a FB-kot, de ezek a kéretlen, erőszakos megjelenések vszeg annak köszönhetők, hogy embertelen sokat költ az ellenzéki koala hirdetésekre.

És mert a média, a plakátvállalatok java stb. már a nercsikeknél van, és a telex-444 stb. vonalon csak a balos véleménybuborékban élőket lehet elérni, így a FB marad az egyetlen felület, amin még kb. elérhetők a bizonytalanok.

Én minden reklámot, pártfost tiltok. Feljön a momentum, Fidesz, egyéb ellenzék, egyre megy, már nem is érdekel a story. Más kérdés, hogy míg a Fideszt simán tudom tiltani, a momentumot, dékát qurvára nem egyszerű. :D Ezek mellé, amint feljön egy politikai tartalommal bíró oldal, 888, hír tv, 444, bármi, már 30 napos szundi megy is. A 24.hut és a hvgt nem sikerült még kibaszni, szóval trükköznek, a többit igen, vagy fel se jön.

Arra azért kíváncsi lennék hogy azon az áron mérik e nekik az elérést mint egy kisvállalkozásnak, amennyire elszálltak az áraik meg amilyen jó kapcsolatok vannak az azonos nézetek miatt szerintem simán megéri nekik hogy sokszoros elérést biztosítsanak nekik azonos áron.
Nagy mázlim van hogy találtam sokkal jobb céget az igényeimnek mint ők, árról nem is beszélve.

Tipp: Amúgy ha ki akartok velük baszni, és rendes áron hirdetőnk, kattintsatok a hirdetéseikre sokat, aztán X kifelé ami bejön. Égetitek vele a pénzüket, bár az ő esetükben..... :D

• Tetszik
Reactions: FilcTroll
Mindeközben Taegukgi a Marvel koreai szuperhőse:
Taegukgi.jpg

Igen, a koreaiak már nyomják rá, hogy PEPSI !!!! :D
Pepsi csak egy van és az a mienk :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A bajszos(!) Tom nevű macska (nyilván náczy) támadja a szegény kicsi BARNA egeret, aki maga a megtestesült bevándorló! Barna és illetéktelenül tartózkodik az ingatlanban, illetve rendszeresen lop, de csakis megélhetésből. Egyedül a kirekesztő rendszer hibája, hogy ilyen életmódot kell folytatnia. Egyes meséket évtizedekkel ezelőtt is b*sztattak (pl: Tom és Jerry, ahol egy NÉGER nő házában egér van, tehát trehány, igénytelen és a többi.)

Már várom az Újbeszél szótárat, mert tartok tőle, hogy olyat írok, amiért elvisznek. Bele se merek gondolni dolgokba, mert ugye ott a gondolatrendőrség is.
Az az igénytelen néger nő a cseléd volt szerintem. :oops:

• Vicces
Reactions: KoviUbi