Társadalmi folyamatok

E5B6qfIUcAU6EA7
Matilde COHEN. Értem, kérem a következőt.

Matilde COHEN. Értem, kérem a következőt.

Egyébként amerikai, de erről is véleményt kell nyilvánítania. A connecticuti egyetemen jogászprofesszor.

Mathilde Cohen works in the fields of constitutional law, comparative law, food law, and race, gender and the law. Her work is cross-disciplinary, spanning a variety of subjects, including deliberative democracy, judicial decision-making, and the gendering and racialization of food and body fluids.

Mathilde Cohen works in the fields of constitutional law, comparative law, food law, and race, gender and the law. Her work is cross-disciplinary, spanning a variety of subjects, including deliberative democracy, judicial decision-making, and the gendering and racialization of food and body fluids.
Tehát nem ért semmihez.

Egyebbkent, mivel semilyen ideologia nem tart orokke + rasegit, ha "tultoljak/eletidegenne" valik. Van esetleg pszichologusoktol, tarsadalomkutatoktol valami elemzes mikorra varhato ideologiai valtas/osszeomlas a "nyugati oldalon"? (Tudom oroszokrol, kinaiakrol sok ilyen cikk kering, de azok neha inkabb "uzengetes" jelleguek)

Pl. allitolag a kommunizmusnal keszultek nyugaton elemzesek, a ciklikus hianyok fellepeserol stb. es pont ilyen gazdasagi hullamvolgyet szamoltak ki 89-re es tettek politikai rasegitest hogy reccsenjen akkor a rendszer. . .

Nem hiszem, hogy ez tul Asimov kategoria lenne meg. Bar o is irta, hogy neha egy varatlan esemeny, szemely hirtelen katalizalhatja az esemenyeket. (valakik Floydot tartottak ilyenenk, de szerintem csak hatszele volt es ezert nem is lett mindent elsopro, hanem lokalis hatasa.)

+a virus is itt volt, sokmindent felbolygatott, de meg itt is ugy erzem, hogy az emberek alkalmazkodnak - meg jobban is szerintem mint varhato volt.

Nehez megtippelnem mi tudna ezek utan meg kiverni most a Nepnel a "biztositekot" :P Bar lehet,hogy most mar pont valami csekelyseg is eleg lenne . . . de nem ez a megerzesem.

Bocs hosszu lett :(

• Tetszik
Reactions: kétkedő
Szörnyű, amikor mentális betegségben szenvedők alá adják a lovat és jelképpé teszik őket.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.