Távol-keleti haderőfejlesztési programok

Status
Not open for further replies.
RidQTLnI

• Tetszik
Reactions: fishbed
Érdekes egy ütközés lehetett. Csak nem bele akart hajózni a konténerszállító is a romboló farvizébe?

Szerintem a romboló keresztezte az útját.Gondolta átér aztán mégsem. Előfordul ez egy olyan forgalmas helyen mint az óceán :) Putyin keze lesz a dologban :hadonaszos:
Most hogy mondod tuti lehetett valami orosz varázskonténer azon a teherhajón ami megzavarta a romboló műszereit. De még a legénység szemét is. Így nem láthatták azt a bazi nagy Titanic méretű hajót közeledni.

Azon röhögök én is, hogy mennyire kell hülyének lenni ahhoz,hogy nekimenjen egy bevásárlóközpontnyi vasdarabnak valaki, egy olyan hadihalyóval,ami sok 100km távolságról lát 1 alig 1/2m átméröjű,2m hosszú rakétát pl. ?

Szerintem a romboló keresztezte az útját.Gondolta átér aztán mégsem. Előfordul ez egy olyan forgalmas helyen mint az óceán :) Putyin keze lesz a dologban :hadonaszos:

Szerintem a konténerszállítónak volt elsőbbsége, na de az amerikai romboló úgy gondolta, hogy nehogy már ő adjon elsőbbséget, hiszen ő amerikai. Mire a Fülöp-szigeteki konténerszállító válasza az volt, hogy ez most nem számít :D

Most hogy mondod tuti lehetett valami orosz varázskonténer azon a teherhajón ami megzavarta a romboló műszereit. De még a legénység szemét is. Így nem láthatták azt a bazi nagy Titanic méretű hajót közeledni.

Egész biztosan MAGRAV-technológiával volt felszerelve. :D :D

Azon röhögök én is, hogy mennyire kell hülyének lenni ahhoz,hogy nekimenjen egy bevásárlóközpontnyi vasdarabnak valaki, egy olyan hadihalyóval,ami sok 100km távolságról lát 1 alig 1/2m átméröjű,2m hosszú rakétát pl. ?

Igen, én pont ezen röhögtem az orosz FELDERÍTŐhajó esetében. Ja nem is...

Na ezt egy hét alatt nem kalapálják ki. Meg van dőlve, meg is van rogyva az az oldal, plusz dolgoznak a szivattyúk, tehát valami lék is van.

Ahhoz képest hogy romboló elég csúnyán megsérült, a teherhajó meg csak egy civil hajó és egész kevés sérüléssel megúszta.

• Tetszik
Reactions: fip7
Valamelyik épülőfélben levő Stereguchnij vagy Grigorovicsra csodálkoztam rá pár éve hogy milyen vékony lemezből van az oldala. Ez a mai divat, de ha valami betalál akkor baj van.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szingapúr városállam haderejéről pár felvétel...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
Status
Not open for further replies.