Na ezt egy hét alatt nem kalapálják ki. Meg van dőlve, meg is van rogyva az az oldal, plusz dolgoznak a szivattyúk, tehát valami lék is van.
Szerintem a romboló keresztezte az útját.Gondolta átér aztán mégsem. Előfordul ez egy olyan forgalmas helyen mint az óceánÉrdekes egy ütközés lehetett. Csak nem bele akart hajózni a konténerszállító is a romboló farvizébe?
Putyin keze lesz a dologban 
Most hogy mondod tuti lehetett valami orosz varázskonténer azon a teherhajón ami megzavarta a romboló műszereit. De még a legénység szemét is. Így nem láthatták azt a bazi nagy Titanic méretű hajót közeledni.Szerintem a romboló keresztezte az útját.Gondolta átér aztán mégsem. Előfordul ez egy olyan forgalmas helyen mint az óceánPutyin keze lesz a dologban
![]()
Szerintem a romboló keresztezte az útját.Gondolta átér aztán mégsem. Előfordul ez egy olyan forgalmas helyen mint az óceánPutyin keze lesz a dologban
![]()

Most hogy mondod tuti lehetett valami orosz varázskonténer azon a teherhajón ami megzavarta a romboló műszereit. De még a legénység szemét is. Így nem láthatták azt a bazi nagy Titanic méretű hajót közeledni.

Azon röhögök én is, hogy mennyire kell hülyének lenni ahhoz,hogy nekimenjen egy bevásárlóközpontnyi vasdarabnak valaki, egy olyan hadihalyóval,ami sok 100km távolságról lát 1 alig 1/2m átméröjű,2m hosszú rakétát pl. ?
Na ezt egy hét alatt nem kalapálják ki. Meg van dőlve, meg is van rogyva az az oldal, plusz dolgoznak a szivattyúk, tehát valami lék is van.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..