Terepjárók

Az megvan, hogy az ajtókat nem tudták síkba hozni, és egy övvonalat nem sikerült egyenesre megoldani.
Konkrétan úgy néz ki, mintha egy olyan 30-cal nekitolattak volna egy téglafalnak vele, és az alváz megroppant volna. :D :D
Nem értesz hozzá.
:)
Ez katonai követelmény.
Ha 30-al nekitolatnak egy falnak, meg se látszik.
Magyarul bírja a strapát, nem lehet benn kárt csinálni. Ki ne vágyna egy ilyen járgányra?
:D

• Hűha
Reactions: Törölt tag
Mit nyavajogtok?90ben,a nagy Szu felbomlása idején kalapálta ki Grisa két vodka között.Jó kis Land Rover utánérzés.Különben is,látott már valaki pontos illesztéseket az UAZ gyártol?Az ébredjen már föl lázálmábol!

Multkor belefutottam az új Defenderbe-iszonyű randa!!!!Egy Land Rovernek igy KELL kinéznie:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:
e6757d06d32a2ab149eb7ca125c6dfce.jpg
Más a funkciója, a gyár tulajdonosa. Élőben láttam, körbejártam. Nekem tetszik, a problémám inkább az, hogy egy 30+ milliós autóban nincsenek meg azok a biztonsági megoldások, amik az én 5+ éves Subarumban benne vannak....
Szerintem a mai autók iszonyat rondák.A Rover 75 volt az utolsó szép autó.
Nem volt rossz, de az is Honda, csak a karosszériáját átpofozták egy kicsit.

Más a funkciója, a gyár tulajdonosa. Élőben láttam, körbejártam. Nekem tetszik, a problémám inkább az, hogy egy 30+ milliós autóban nincsenek meg azok a biztonsági megoldások, amik az én 5+ éves Subarumban benne vannak....

Nem volt rossz, de az is Honda, csak a karosszériáját átpofozták egy kicsit.
BMW volt,és én most kifejezetten a külcsinre gondoltam

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Armormax TAC-6 Működés közben​

• Tetszik
Reactions: Pogány
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Toyota Land Cruiser J75 orosz légvédelmi fegyverrel ZU-23​

Tök jól néz ki. Mint valami mad max járgány.
Az UAZ-t meg meg gyártják, miért ne használnák?
(Tudom hogy elavult, de hát egy G merci árából két tucatnyi ilyet veszel, de lehet hogy többet is, nálunk adják 4,5 millió körül)
Még gyartják a dobozos UAZ-t???