3 éves Microsoft Flight Smilator tapasztalattal rendelkezem.Nagyon kellemes drónnak tűnik a fegyverválasztékával együtt. Szívesen látnám itthon a dróntüzérségünk részeként.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
3 éves Microsoft Flight Smilator tapasztalattal rendelkezem.Nagyon kellemes drónnak tűnik a fegyverválasztékával együtt. Szívesen látnám itthon a dróntüzérségünk részeként.
Hadd tegyem hozzá lábjegyzetként: 0,6 mach a szabványos utazási sebesség, nem a maximális sebesség.Igen, szerintem is a Akıncı és a MIUS kifejezetten felderítés és földi csapásmérés szerepkörökben lesz használva. Nemcsak a korlátozott manőverezőképesség, és lassú sebesség (MIUS is 12 km magasság alatt és 0,6 Mach max. sebességnél marad), hanem az integrált szenzor- és fegyverrendszerek miatt is. Az AESA radar képességeit nem ismerem annyira ami ezekben van, de optoelektronikai érzékelők konkrétan csak az alján van mindkettőnek.
Fegyverrendszerek tekintetében hagyományos bombák, siklóbomba, manőverező robotrepülőgép, ATGM -ek minden mennyiségben illetve érzékelővel ...
Levegő-levegő tekintetben Gökhan (meg Akdoğan) nincs. Van viszont mindkét géphez a rövid hatótávú IR érzékelős Bozdoğan meg a BVR radaros (?) Gökdoğan. Az előbbit idén F-16 -sra is rápróbálták. Szerintem ezek leginkább "ad-hoc" önvédelem lehetőségére lesznek - nem kifejezetten első vonalas vadászok ellen. Mondjuk egy-egy helikoptert vagy szubszonikus kiképző/csapásmérő gépet lekaphatnak, de szerintem ezt is csak akkor, ha muszáj.
Akkor biztosan besoroznak kezelőnek.3 éves Microsoft Flight Smilator tapasztalattal rendelkezem.
Nem a kamera.Csődbe ment a kanadai Telemus Systems cég miután le kellett állítania a katonai felszerelések szállítását Törökországba az ottawai kormány Törökországra kivetett embargója miatt.
A tilalom következtében a Telemus elveszítette fő ügyfelét, a Turkish Aerospace Industries-t.
Kanadai cég a Bayraktar TB2 és Anka UAV-hoz szállított kamera rendszert.
https://www.middleeasteye.net/.../turkey-canada-arms...
Csődbe ment a kanadai Telemus Systems cég miután le kellett állítania a katonai felszerelések szállítását Törökországba az ottawai kormány Törökországra kivetett embargója miatt.
A tilalom következtében a Telemus elveszítette fő ügyfelét, a Turkish Aerospace Industries-t.
Kanadai cég a Bayraktar TB2 és Anka UAV-hoz szállított kamera rendszert.
https://www.middleeasteye.net/.../turkey-canada-arms...
összelegozni egy UAv-ot... epic.... az csak úgy megy....Ha már mindent meg akarunk a fórumon vásárolni és mindent idehaza gyártani... Ezt a céget nem akarjuk felvásárolni? Ritka rossz üzlet általában felvásárolni egy becsődölt vállalatot, de pont jól jönne összelegózni idehaza valami UAV-ot. Nálunk nem lennének embargó gondok a félsziget felé.
Nem tudom, hogy ez a hollywoodi hatás miatt van-e, de az olyan drónokat, mint Gray Eagle, Preador, a Hermes, az Anka vagy a reaper, sokkal szexisebbnek tartom. A többi nem túlzottan drónnak tűnik. Talán neked is van perspektívád.Ilyen kellene nekünk is!
Ugyan ez a véleményem @Vlad! Nekem ez a Vestel Karayel egy semmit mondó drón! Ami nem egyenlő azzal, hogy mondjuk nem jó vags nem használható! De ez az Anka szerintem is egy szép kis jószág!Nem tudom, hogy ez a hollywoodi hatás miatt van-e, de az olyan drónokat, mint Gray Eagle, Preador, a Hermes, az Anka vagy a reaper, sokkal szexisebbnek tartom. A többi nem túlzottan drónnak tűnik. Talán neked is van perspektívád.