Árverésre kell bocsájtani. Kinek ér többet? A csájnízoknak, hogy visszakapják, vagy az ellennek, hogy szétszedjék?.
Vietnámban, december 19-én Tuy An körzetben halászták ki ezt a torpedót, állítólag kínai.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Árverésre kell bocsájtani. Kinek ér többet? A csájnízoknak, hogy visszakapják, vagy az ellennek, hogy szétszedjék?.
Vietnámban, december 19-én Tuy An körzetben halászták ki ezt a torpedót, állítólag kínai.
Torpedó betöltés:
Számomra laikusként tetű lassúnak tűnik, még úgy is , hogy előre be volt készítve a csőhöz a torpedó.
Egy másik hasonló videó:
Itt meg egy elég jó úszóképességű hajó:
Ez egy kissé komolyabb találat (vagy gyengébb hajó) :
Volt szovjet torpedókat tesztelő állomás...
https://szovjetszellemvarosok.blog.hu/2020/05/19/elhagyatott_szovjet_laboratorium_gruziaban
Én azon, hogy miket találni Oroszországban elhagyatottan...Mindig újra és újra megdöbbent mekkorák is ezek a "halacskák"...
Ezért a komplexumért meg igazán kár!
Milyen lenne az USA egy hasonló összeomlás után...Én azon, hogy miket találni Oroszországban elhagyatottan...
Milyen lenne az USA egy hasonló összeomlás után...
Ezen is meg-megdöbbenek én isÉn azon, hogy miket találni Oroszországban elhagyatottan...
Nem valószínű, csak ilyenkor mindig eszembe jutnak a minőségibb poszt apokaliptikus művek...Nagyon jó kérdés! Szerintem nem történik meg abban a formában ahogy a SZU-val.
Ennyire nem omlanának össze a tagállamok, legalábbis nagy részük nem.
Iszonyat mennyiségű. Hol járna a világ, ha 91-ben felbomlás helyett a Szu Kína útját kezdte volna bejárni...Ezen is meg-megdöbbenek én is
Sok tudományos munka és lehetőség ment a levesbe...meg a ráköltött pénz.
Ott is van ilyen, nem túl rég linkeltem...Milyen lenne az USA egy hasonló összeomlás után...