MS max terhelés 16 CM lehet egyidejülegTudja valaki, hogy a külső fegyvertartókon lévő 8 db CM mellett a belső fegyvertérben is visznek fegyverzetet egyszerre?
Kurgan
![]()
![]()
Szerintem viszonylag kevesen értették így azt, hogy fedetten kellene tárolni a repülőket...Úgy látszik, hogy az orosz Tu-95-osok újfajta drónellenes védelmet kaptak:
Ez már MSZM változat. Remélhetőleg lesz még belőle bőven.
De a légcsavar szemre még a régi. Úgy fest, azt nem cserélik le az újabbra, valószínű a növelt teljesítményű NK-12-es is megmarad prototípusnak.Ez már MSZM változat. Remélhetőleg lesz még belőle bőven.
De a légcsavar szemre még a régi. Úgy fest, azt nem cserélik le az újabbra, valószínű a növelt teljesítményű NK-12-es is megmarad prototípusnak.
De soha ne mond, hogy soha, sanszos, hogy a fenti módosítások később követik az MSzM programot.
Az első az élettartam hosszabbítás és az avionika/fegyverzet cseréje.
De durva volt, hang nélkül néztem mert itt úgyse hallom, azt hittem míg el nem indult hogy leállították a motorokat...Nagyon látványos ebből a kamera állásból
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..