Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Marx György világhírű fizikusunk fejezte be állítólag úgy a heisenberg féle határozatlansági relációs előadását, ha kvantummehanikát meggyőződésem, hogy csak a 'legelvetemültebb' fizikusok értik igazán.
Idáig olvastam, merthogy a nobel díjának ehhez semmi köze. Ami azt illeti, a működő telomeráz jóval régebbről datálódik, mint létező dolog."Jamanaka Sinja munkája és sok más tanulmány bizonyítja, hogy a sejtek képesek megfiatalítani magukat azáltal, hogy visszaállítják epigenetikus órájukat és helyreállítják a stresszorok okozta károkat.
Valójában azok.Ezek miért is empírikus, prediktív erővel bíró elméletek
„Itt láthatják a táblán a nevezetes Schrödinger-féle hullámegyenletet. Ezt az egyenletet önök persze nem értik. Én sem értem. Schrödinger úr sem értette, de ez ne zavarja önöket. Én ezt majd minden óra elején felírom a táblára, és elmagyarázom, mire lehet használni. Önök pedig majd lassan hozzászoknak.”Marx György világhírű fizikusunk fejezte be állítólag úgy a heisenberg féle határozatlansági relációs előadását, h
Maguk most meg vannak rémülve, hogy nem értik. De ne aggódjanak, én sem értem. Sőt állítom maguknak, Heisenberg se értette
Idáig olvastam, merthogy a nobel díjának ehhez semmi köze. Ami azt illeti, a működő telomeráz jóval régebbről datálódik, mint létező dolog.
Az adott úriember a szomatikus sejtek pluripotens stem cell konverziójáért kapta a díjat. Csak ez nem az, amiről a cikk beszél.
tudom, hogy ünneprontó vagyok, csak ezeknek a támogatásoknak ez a kimenete:Makk Péter, a BME szilárdtestfizikával foglalkozó kutatója három hónap alatt a második műegyetemi támogatott az uniós ERC pályázati programban.
Szenzációs, 760 millió forintos támogatást nyert a BME egyik kutatója
Lehet, hogy a BME laborjában fedezik fel a kvantumszámítógépek problémáira a megoldást.index.hu
Na, fasza lesz mit hűtlen kezelni! Mint korábbi általam ismert BMEs sztárkutató aki a német multicégnél, ahol amúgy vezető pozícióban volt egyetemi pozíciójával párhuzamosan, évekig használta a BME költségén vásárolt precíziós hitelesített műszert, de olyan szinten, hogy az a cég laborjában volt...Makk Péter, a BME szilárdtestfizikával foglalkozó kutatója három hónap alatt a második műegyetemi támogatott az uniós ERC pályázati programban.
Szenzációs, 760 millió forintos támogatást nyert a BME egyik kutatója
Lehet, hogy a BME laborjában fedezik fel a kvantumszámítógépek problémáira a megoldást.index.hu
Az egész európai kutatás a bányász béka popója alatt van, mert publikációs kényszer, meg célzott támogatások. Ha épp a fent leírt gyümölcs denevérek fellációs szokásaira lehet támogatást kapni, akkor lesz belőle egy ilyen remek cikk.Na, fasza lesz mit hűtlen kezelni! Mint korábbi általam ismert BMEs sztárkutató aki a német multicégnél, ahol amúgy vezető pozícióban volt egyetemi pozíciójával párhuzamosan, évekig használta a BME költségén vásárolt precíziós hitelesített műszert, de olyan szinten, hogy az a cég laborjában volt...
Volt is balhé, a németek kiakadtak amikor kiderült, mert ők nem akartak balhét, elvileg nem is tudtak róla, de kb ez megy az ilyen pénzekből.
tudom, hogy ünneprontó vagyok, csak ezeknek a támogatásoknak ez a kimenete:
Animal behaviour: Fruit-bat fellatio - Nature
www.nature.com
Verne Gyula...Sztem ez intronak megfelelő.
Sok-sok érdekes téma.
- Víz alatti városok, társadalmak
- Kirajzás a világűrbe
- Személyes szabadságban korlátozott demokrácia, virtuális szabadság
- Musk, a katedrális építő
- Google orvos vs. háziorvos
- Tudatlementés más testben túlélés; hibernált túlélés; az emberi test örökélete
- Neuralink, gondolatirányított számítógép
Már megint a denevérek Kinában!tudom, hogy ünneprontó vagyok, csak ezeknek a támogatásoknak ez a kimenete:
Animal behaviour: Fruit-bat fellatio - Nature
www.nature.com