Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://www.navyrecognition.com/ind...rity-for-russian-navy-development-part-2.html
Kínának 2028-ra 4 type 055 cirkálót és 2 rephordozót jósolnak az oroszok.
Nagyon el vannak tévedve
http://www.atimes.com/article/details-plas-ace-type-055-destroyer-unveiled/
Hát nem semmi lenne egy sm-3-hoz képességű rakéta .
Ha csak 5 db lenne belőle a hajón mivel 10 millió dolláros rakéta már az is brutál lenne .
Kínának mi szüksége lenne egy SM-3 szintű rakétára?
Hát gondolom hogy meglegyen ez a képességük is
Jobban belegondolva ezek dél koreai sejong a jneki tico vagy a type 055 is hatalmas úszó erődök.
Am a jneki Tico kitudna védeni vagy 30 db brahmos rakétát?
Én már a csatahajó című film nézése közbe fogtam az arcom holott egy Arleigh Burke kivégezte volna a valóságban az összeset
Hát gondolom hogy meglegyen ez a képességük is
Jobban belegondolva ezek dél koreai sejong a jneki tico vagy a type 055 is hatalmas úszó erődök.
Am a jneki Tico kitudna védeni vagy 30 db brahmos rakétát?
Én már a csatahajó című film nézése közbe fogtam az arcom holott egy Arleigh Burke kivégezte volna a valóságban az összeset
hmm
hmm mintha ezzel ellentéteset olvastam volna Navy részről. 1-1 esélyes többnél nagy a para.
Kamovot tudnak maguknak csinálni, vagy azt venni kell?Mackensen egyszer említette a tpye 055B változat megjelenését a type 055 tovább fejlesztéseként
Lézerrel és Railgunnal. Majd meglátjuk addig is egyen pár kép az elképzelésről.
Kamovot tudnak maguknak csinálni, vagy azt venni kell?
minden hamisítvány, ami nem kínai...Koaxot meg nem sokan csinaltak. Kinaiak meg egyaltalan nem. Van egy S70 masolatuk es en ugy tudom azokkal fogjak a flottat ellatni.
minden hamisítvány, ami nem kínai...
Azt venni kell, de licencben gyártják az eurocopter Douphint és azt használják párhuzamosan a Kamovval.Kamovot tudnak maguknak csinálni, vagy azt venni kell?
a semminél jobb....Azt venni kell, de licencben gyártják az eurocopter Douphint és azt használják párhuzamosan a Kamovval.
https://en.wikipedia.org/wiki/Harbin_Z-9
Hát igen. Olyan csórók is mint a Royal Navy, meg a US Coas Guard is ilyenekkel kell beérje, a Francia Haditengerészetről nem is beszélve (a szaudi haditengerészetet csak zárójelben merem megemlíteni).a semminél jobb....
Ahogy nézem az RN, a parti őrség, meg a franciskák is rendelkeznek komolyabb biciklikkel is a hikomatok mellett. A csucsuknak is kell majd valami komoly gép is, de ha tényleg lekopizzák az S-70-est, akkor már szebben lesz lefestve a mese.Hát igen. Olyan csórók is mint a Royal Navy, meg a US Coas Guard is ilyenekkel kell beérje, a Francia Haditengerészetről nem is beszélve (a szaudi haditengerészetet csak zárójelben merem megemlíteni).
Ez van, a semminél ez is jobb...