Type 055 - kínai cirkáló osztály

DhBtF0qVQAY-nun.jpg

• Tetszik
Reactions: Python and endre
Lehet megint valami ünnepély lesz, hogy felrakták a zászlókat mind a két hajóra.

Kíváncsi vagyok, hogy tényleg rászerelik-e az EM ágyút?

Kíváncsi vagyok, hogy tényleg rászerelik-e az EM ágyút?

Én is... De lehet, hogy az lesz a vége, mint a sanghaji maglev vonatnak. Megépítették, letesztelték, aztán inkább a hogyományos technológiák mellett döntöttek (és nagyon jól tették, a "rendes" gyorsvonatok mellett nagyon elevultnak hat ma már a maglev).

Szóval simán lehet, hogy az EM-ágyút is kipróbálják, de aztán végül maradnak a rakéták mellett.

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba and Cifu
3 Kolkata osztályú rombolójuk van, hát be kéne indítani további egységek gyártását.

Az indiai vezetés helyében nagyon elkezdenék gondolkodni, hogy ezzel a gyártási kapacitással mit tudnának szembeállítani, mert az olló csak egyre nyílik...
Ohh hat az indiaiak nem aggodnak hisz tudjak ha a kinai hajok megkozelitik a partjaikat hangosbemondon kihirdetik hogy engedelyezik a kinai hajok szetbontasat. Elbontjak a indusok a nyilt tengeren a kinaiak alol a hajot. /plane ha elhitetik a lakossaggal hogy tiszta rezbol vannak a kinai hajoik./

• Tetszik
Reactions: Roni and fip7
Hát, ha eléri a 300 km lőtávot az már Tomahawkal egyenlő (a hajó elleni változattal).

Hát, ha eléri a 300 km lőtávot az már Tomahawkal egyenlő (a hajó elleni változattal).

Értelmetlen hülyeség egy ekkora hatótávú ágyú.Már eleve mire lősz vele?Mert beépített területeken nem jó a röppálya miatt.Mozgó célt lehet vele támadni?Ugye a hosszú repülési idő miatt ha nem irányított a lövedék akkor értelmetlen vele mozgó célra lőni.

Ha ennyibe kerül a lőszer, nem hiszem, hogy buta lenne. A kérdés, hogy tudnak-e olyan irányítható lőszert csinálni, ami kibír ekkora gyorsulást?