Egy rövid ismertető videó a típusról, japánul:
Ami érdekessége a harcjárműnek az a mérete. Olyan pici, mint az orosz gyártmányú harckocsik, közben pedig egy Leopárd 2A7 másolat.
Keressetek már rá a Hitomaru szóra a Google képkeresőben...

Írd be a youtube-ba "sex news" és egy japó babára kattints rá.

Japán egézségügy: youtube-ba "nurse 9" A rózsaszín egyenruhás 9 perces vidi![]()

A Leclerc is automata töltős és kicsi, szóval van európai példa. 3 fős.

Nekem is nagyon tetszik ez a Type 10-es. A francia vas meglepően jó ahhoz képest, hogy francia, de nekem a Type 10-es jobban bejön.

Amúgy a Type 10-es csak 44 tonna alapból. Állítólag valamilyen különleges acélt használtak hozzá, ami háromszor többet bír ki (ballisztikailag), mint a hagyományos páncélacélok. E miatt lett 6 tonnával könnyebb ez a tank, mint az elődje.
wolfram
Hát ha Kína egyszer áthajókázik akkor lehet be fogják vetni élesben. Magán véleményem szerint sokkal jobb a Type-90-es és a Type-10-es, mint a kínai Type-98/99 széria.
Viszont kínai tankból nagyságrendekkel több van.
Kicsit off, de vajon a növekvő kínai fenyegetés árnyékában és azt a lehetőséget figyelembe véve, hogy az USA nem kizárt, hogy nem fog Kína ellenében melléjük állni, ha úgy alakulna, vajon mikor kezdenek nukleáris fegyvert fejleszteni a japók... Vagy sutyiban már el is kezdték esetleg? És az ő technológiai szintjükön állítólag nem is telne sok időbe működőképes bombát gyártani....A másik ami érdekel a harckocsi belső mérete. Vajon kis japókra tervezték, vagy bele fér egy mai európai ember is? (160 cm vs. 180 cm)

Acélban pedig jók a japánok. Lehet úgy ítélték meg, hogy egy ilyen minőségű acél versenyképes a kerámiákkal. De sajnos keveset tudni a járműről.
Egyébként ha lenne a japán haditechnikára export akkor én szívesen látnám itthon ezt a "kis" gépet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..